dålig uppdatering

igår skulle jag ju vara med bella och fanny som var bestämmt men sen fick jag inte vara med för fannys mamma hon ville att jag skulle gå hem så jag fick gå hem det var fett kallt.
Men kvällen blev bra ändå jag sov hos linnea det blev robinsson cola chips och sen lite senare såg vi på beck hämdens pris mycket mysigt. Linnea och jag vaknade vid nio och så kolla jag bloglovin sen gick vi upp och åt frukost nu sitter vi och ser på sex and the city och väntar på mat senare idag blir det fotboll.
några bilder jag tog i går :)

godmorgon

hellooooee
Vi somnade vid typ tolv igår och så vaknade jag äckligt tidigt 8 något men jag gick upp på toa sen gick jag och lah mig igen somnade om till halv tio. Vi åt precis frukost och nu ligger vi och kollar på tv. Idag eller när vi e klara och så så kanske jag hänger med fanny hem eller så kommer jag till henne senare, vi ska ialf träffa bellis idag de var ett tagsen ju typ ett årsen för mig och halvårsen för fanny så det blir kul. Just nu har jag inte så mycket mer att skriva än att mitt RUM har blivit stökigt -,- aja skriver lite senare vi höres!

let's cook ?

Hej har inte bloggat inan idag så det får bli nu. Åkte bil hem från skolan idag som alla andra dagar för det är så halt ute skolan var bra bara att det var äcklig soppa till lunch och den var inte god att doppa med så jag åt inte alls mycket. Sen när jag kom hem satte jag mig vid datorn och väntade på att fanny skulle ringa , men det gjorde hon ej så då ringde jag henne klockan halv fyra och så kom hon. Vi tog massor av kort sen prata vi på skype lite och sen satte vi igång med maten som blev klar halv nio typ nu väntar vi på glass och ser på let's dance vi har ju missat lite men men så kan det gå. PUSS
så här blev resultatate och det var as  gott realy så tacak oss

FiXa

hej linnea åkte hem nyss vi har haft dte riktigt roligt skrattat mycket HA vi är två busfrön och linnea är feg som en liten jävla sköldpadda. Skolan idag har också varit riktigt bra tyckte svenskan var riktigt rolig vi har ju börjat med filmarbete som vi ska jobba med hela vårterminen jag är med dannie cornelia bertil och någon mer det sksa bli spännande att göra film vi ska göra en komedi men bertil kommer ju såklart förstöra allt och tramsa runt. Men nu inför kvällen har jag lite och göra och mamma tjatar i köket hör inte vad hon säger ens för jag lyssnar på musik hon är störande hon vill att jag ska ta den varma chokladen hon gjort så pratar hon tyst så hör jag ej. Men ialf jag ska hinna med lite saker nu ska jag äta upp kvällsmaten rostat bröd mamma var och köpte brödrost idag för våran börja brinna en gång så detta har jag längtat efter. Sen ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag honna få in tyska glosorna i datan sen ska jag se robinsson längtar tills det börjar det är as bra har jag börjat tycka om det skit mycket och nu är det final vecka.
AJA A BIG KISS FROM LITTLE MEE

det är var ju längesen

Dagens mående: BRA BRA & härligt bra
Dagens person/personer: klassen, & nu linneapipppipea
Dagens låt: how to lose a girl - mitchel musso BÄST!
Dagens klädsel: jeans tights , stickad kofta, svart linne
Dagens smycken: inga
Dagens vill ha: vår & soommar
Dagens roligaste: linnea
Dagens tråkigaste: inget
Dagens planer: ha kul.
Dagens längtan:sommarlovet
Dagens saknad: vet inte saknar nog ingen today
Dagens tvprogram/film: inget en så länge men ikväll blir det robinsson spännande nu
Idag har jag insett: att linnea har blivit sjukt rolig

om bilderna igår he-he-he

Bara så ni vet så ärinte dom bilderna som kom upp igår dom är inte ny tagna den första bilden är tagen på ny år och bilden på mig och på tändstickan är tagen dagen innan julafton så jag är inte wannabe foki med tändstickan eller något. Igår kollade jag på robinsson det var jävligt bra det är ju snart slut. Nu sitter jag på so:n i ett litet grupp rum med ebba linnea och cornelia och jag var klar med allt så jag måste rita av en dum karta det är jätte svårt har typ ritat 3 kartor den här veckan hatar det. Här är en rolig intressant bild

gillar inte vädret alls!

äckligtär inte sugen på det här ville inte ha mer snö vill bara ha en undernbar våroch nu är det regn med så det kommer bli slask usch så tråkigt. Mysig eftermiddag jag och linnea har pluggat lite engelska och så sen fikade vi glass vanilj med cokladkross och cocacola till jag som var så sugen så det pssade bra. Imorgon ska jag nog till stan vet inte om jag orkar eller vill för det är sånt väder och jag vet inte hur jag ska ta mig ner för jag vill inte cykla då så jag får se hur jag gör. Linnea och jag började ialf titta på andra avenyn men sen kom hennes pappa och hämtade henne och så fick jag kolla klart själv men sså det är så spåännande nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen herre jesus säger jag bara. Nu ska jag äta lite mat sen så ska jag kolla bloglovin och kanske sätta på tv:n. En kramig puss //lisa
några bilderden här bilden tog jag nyss den blev inte så bra för dte är ju kolsvart ute

g suger

hej jag blir bara sämre och sämre på det här vet inte varför har typ ingen lust till att skriva sen har det varit ganska mycket nu med. Idag var det ialf träning det var en av dom sämsta träningarna jag upplevt asså den sög verkligen jag sög så det blev jag bara ledsen över. När jag kom hem tog jag mig ett äpple innan jag duscha nu är jag svett fri! Pratar med fanny på skype och cornelia skickade in bild innan som jag kommer att ladda upp ahhahaha. Men just nu väntar jag bara på mat är så fruktansvärt hungrig magen kurrar känner jag. a huggie to you :)
det är nog några årsen hahahah !

ingen träning today

hej Vaknade i morse då kunde jag typ inte prata ordentligt så det var bara att ställa in träningen så nu är jag typ rosslig i luftvägarna det blir nått speciellt för mig för jag har astma men nog om de.
Dagen har inte varit så speciellt rolig åt i lunch fören typ kvart i 3 legat i sängen idag sen somnade jag
efter jag ätit typ sov till fem nu har jag precis ätit kvällsmat och jag är döttstrött men jag måste
ändå snart resa mig upp och gå och duscha. Satt nyss och kollade på smygtittar av avsnitt 173 på andra avenyn
längtar tills på tisdag när det kommer ut det är så spännande grejer som händer nu.
En fråga bara någon som vet några snygga vårskor ?! KOMMENTERA det

SEG LISA ÄR

jag har inte skrivit nu på nån dag det är min mages fel allt i hop den har sugit ur mig all kraft på riktigt jag tycker allt är allmänt tråkigt bara så det är därför kom till skolan idag mådde fruktansvärt illa när jag kom till skolan och sen spydde jag så jag ttog mig hemmåt men efter jag spydde så blev allt bra och jag har inte haft ont i magen efter det och det är jag väldigt lycklig för det jag tror jag fick ont i magen i måndags natt och det har vart lång tid det kommer och går så att säga ena stunden är man hungrig sen tappar man matlusten när man ska äta aja ni fattar jobbigt har jag haft det men ska inte besvära er med de mer. Vid fem tiden handlade jag lite mat med pappa och så köpte godiis massor med godis nu sitter jag framför datorn skaffade facebook idag med det är jumånga som ville att jag skulle skaffa de så det blev så men nu tittar jag på film CAMP ROCK väldigt bar film , hörs!

min mage är orolig

jag vet inte vad felet är nu men jag har inte ont i magen längre ialf så det är skönt men jag är jätte lös i magen så är den helt orolig det är nog något som jag inte tål för det kurrar runt och har sig som besatt. Skolan började åtta idag så slutade vi tjugoöver dagen har varit riktigt bra i skolan åkte pulka på gympan det var mysigt sedan var det två timmar med svenska och då kollade vi på en film som vi sadan ska jobba med hela terminen typ filma oss som spelar den filmen göra recensioner och liknande det ser jag verkligen som något roligt. Idag har jag INGA INGA planer alls det är lite tråkigt måste nog plugga lite tyska i kväll för jag blir så illa tvungen. Imorgon är det fredag
och då ska jag hitta på något kul.

Den här tjejen har stil kesha är grymt co0l
sitter och lyssnar på tiktok nu

H&M

dagen idag var sjukt rolig var i stan med dannie och ebba det var mycket skratt sen kan jag ju berätta för er om en rolig grej när jag kom till daniella hade dom bakat kladd kaka så väntade vi på att den skulle bli färdig sen när dannie skulle ta ut den så drog hon ut den för snabbt så kakan rammlade ner på golvet och såklart på fel håll så kakan låg på golvet med formen uppåt men det gjorde inte så mycket för vår del. Sen kollade vi också på andra avenyn mest vi åt så jävla bra dom nya avsnitten är jag dör längtar bara tills nästa kommer ut å herregud.

Men för en stund sen var pappa och hämta min hm grejer som jag beställde och här kommer bilderna
jag beställde även ett par jeansshorts och ett par byxor men jeansshortsen var lite för stora och byxorna var
asssss små verkligen och daniella som tyckte jag skulle ta en storlke mindre det var på barnavdelningen också;)
kjol
byeebyee.
blus
cardigan

YESYESSYESSSYESSS

min magvärk har äntligen blåst bort och jag är så jävla glad för det. Men något
som jag är mindre glad för var att jag trodde vi började åtta när vi började halv nio
men det var ändå inte så mycket skillnad.

MAGEN ,, 15:03

Idag kom jag hem vid kvart över två ungefär och hade ont i magen dte har jag haft hela dan
Har bara haft det sen fyra i natt men om det inte blir bättre måste jag åka till doktorn och kolla upp
detta.
Nu har jag pluggat den här stunden hade typ fel på 3 stycken när mamma förhörde mig men jag kollade
igenom dom igen så jag tror jag kan ska nog ialf plugga lite mer sen när jag kommer hem ifrån fotbollen för
då kan nog mamma förhöra mig igen nu kan hon inte det för det e typ någon elektriker här som grejar med våran
trasiga torktummlare.

Nu ska jag ta lite mer vindruver för när jag åt det så blev det bättre så jag kanske behöver mat trots allt.
Jag hoppas ialf min magvärk försvinner någon gång ikväll för jag vill verkligen kunna sova i natt.
pussilussi

innan skolan

hey skriver lite nu har precis gjort mig klar i badrummet och ska strax klä på mig. Natten har varit jätte jobbig för min del har sovit väldigt lite vaknade vid fyra och kunde inte sova för att jag hade så jävla ont i magen då gick upp tog en halv banan och lite vatten och sedan gick jag och lah mig jämte mamma där hjälpte det för 10 minuter kanske och på dom tio minuterna kunde jag fortfarande inte somna och så låg jag där och var rädd och stressad att jag inte skulle kunna somna på hela tiden. Sen fick jag väcka mamma och berätta det för henne så visade jag var i magenjag hade ont så frågade hon lite vad jag hade ätit sen sa hon att hon tror dte är gaser och stress så hon sa att jag hade nog fått magkattar inte roligt så gick jag upp på toa sen gick jag och lah mig på mitt rum igen och låg där ett tag med as ont i magen till slut somna jag lite och vaknade igen klockan sju och kunde inte somna om så jag satte på tv:n för jag behövde ju inte gå upp förens kvart över åtta. Och nu har jag fortfarande lite ont drack bara ett glas proviva i morse det e ganska jobbigt men jag har inte lika ont som i natt ialf och det är ju tur . Kiss//lisa

kvällens bilder ;)


vet att inte min kamera är en system kamera men det kunde bli lite coolt ändå.


tog kort

tog precis kort slänger kanske upp dom jag vet inte men jag skulle precis ta en bild så dog batteriet
så jag ska ladda det lite sen ta fler.

ska välja kläder...

ALL OUT OF LOVE - westlife
lyssnar på den låten nu den är sjukt fin. Åt också pannkakor pettssons pannnkakaor ska erkänna en grej att jag gillar nästan inte pannkakor tills en dg när mamma dök upp med några som hette pettssons och det är nöstan dom ända jag äter dom är fett goda men jag äter ju såklart mammas också men annars så nej och så ska man ju ha bobs jordgubbs sylt utan bitar till då blir det toppen. Nu ska jag alldeles strax vända mig om för där är min gaderob så ska jag välja kläder för morgondagen sen ska jag nog sätta på tv:n tror jag om det finns något att kolla på isåfall har jag tur. Ni får ju gärna kommentera vad ni tycker cornelia gjorde om bloggen åt mig jag gjorde dom grejerna åt sidan sa hur allt skulle vara sen satte hon in de åt mig det blev super den finaste jag haft om jag får säga det själv så himla gladi.
MARK & SSUP ;)

här är en liten bild också

bilden tog jag igår ;))

jag skriver när jag bör plugga ;(

hej jag skriver lite nu jag satt och pluggade nu lite för en stund sen men det förstörde min fuckade mamma
hon är störd på riktigt så dte skiter vi i jag har låst in mig på mitt rum skönt och har hög musik för att irritera henne
riktigt mycket hoppas hon störs av det jag har även bestämmt att jag ska inte säga ett ända ljud till henne på några
dar ialf. Nu tar vi något annat skolan var som sega råttor måndagar är väl inte så jobbiga men den sämsta dagen i veckan ialf och så går vi till 3. När jag kom hem så glömmde jag min dator i cornelias bil sprang efter bilen och vinka men dom såg mig inte så när jag var hemma ringde jag henne ochg bad henne gå halv biten så jag kunde hämta datorn. Men en sak som är tur är att engelska läxan är inte mega svår så jag får ta det om en liten stund och lite mer i morgon för den är tills på torsdag men på onsdag ska jag förhoppningsvis till stan för dte blev inte idag för jag skulle ju plugga men kärringen sabba allt aja pussii

oj då !

skriver nu igen åt precis och nu ligger jag framför datorn, vet ni jag har märkt två saker för det första jag har börjat eller inte börjat jag sitter exstremt mycket framför datorn asså jag sitter ju inte flera timmar direkt men asså jag tittar nästan aldrig på tv längre visst gör jag det på helgerna när det är tillexempel let's dance men nästan aldrig när det är vardag. Det andra är att jag behöver verkligen nya underkläder inte trosor men sockar och bhar jag och mamma ka åka in till stan imorgon tror jag om inte vi får tusentals läxor. Nu ska jag göra mig iordning om en liten stund är trött.
a little kiss to u

kalas för farbror

kom hem nu precis från kalaset farbror fyllde 43 det var mycket trevligt och så var söta felicia där me hon är bara ett snart hon är så himla söt som socker så jag var med henne och mina kusiner det var ialf jätte god mat där pastasallad med kyckling och massa goda grejer i så det åt jag mycket av och ifall ni vill veta så är mina kusiner 9 och 13 kan ju inte säga att dom är världsroliga direkt. Nu ska jag plocka iordning bland mina underkläder och ibland mina pyjamasar och sen ska jag snart äta kvällsmat tror jag bara något lätt typ pannkakor eller något i den stilen.

Imorgon är det skola igen och det är väl inte så farligt egentligen ialf inte när man börjar
komma in i ALLT och sen är det ju jätte kul att träffa prata osv med alla som man kanske inte
alltid hinner träffa varje helg. Nu ska jag påbörja med mina pyjamasar så vi hörs kanske en gång till lite
senare eller i morgon.

waterwater

hej fick inte skrivit något alls i går det var mycket dåligt jag hann inte riktigt först var jag i stan med dannie och sen cyklade jag hem vid halv två kom hem åt lite och så och fixade med min låt och sen kom linnea och fanny och så fikade vi här sen gick vi tillsammans hem till fanny för vi skulle passa hennes bror. Sen på kvällen och på eftermiddagen blev det bilder massor av bilder. Sen på kvällen såg vi på 2012 med fannys mamma den var riktigt bra men inte bättre en avatar. Sen vaknade jag upp hos fanny vid halvtio typ så åt vi och sen gjorde jag mig iordning och cyklade hem ska strax hoppa in i duschen för vi ska till mina kusiner i eftermiddag för dom fyller år eller deras pappa och sen ska jag fixa
mat. Så här får ni några bilder som jag tog igår.



pratar med pyttipanan på skype trevligt

och jag är då snyggvehansson !

jag har inga premunater

detta suger jag har inga premunater på min blogg det suger hårt så tråkig kan den väl ändå inte vara så sur jag blir. Ialf jag skulle ju köpt tröjan men det blev inte så det blev krångel så jag ska förhoppningsvis fixa det i morgon om det blir så bar i sånnafall ska jag dit till stan med danniepyttipannie och vi kanske käkar där också får prata lite mer med henne ah jag vill bara ha mer premunater dett känns som jag tappar lusten att skriva för att det känns som att det inte är någon mening när ingen läser lixsom.

Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen det blir mys och jag ska äta godis för det är jag fett
sugen på kan ni tro. Men i morgon blir det bra då ska man till fanny och det blir nog as kul för vi är
ensamma också. AJA PUSS det blev ialf ett litet inlägg men jag skriver nog mer i kväll när jag då för
hoppningsvis har mer att komma med och något roligar för er att läsa.

s0 & film

sitter på so:n nu vi ser på en film om några som håller på att bestiga mounteverrest den är inte så jätte bra så jag skriver idag har inte jag riktigt bestämmt vad jag ska göra lina frågade ju men jag kanske ska till stan och köpa min tröja men först och främst ska fanny kolla på mina cheap monday tights.
Efter so:n nu så är det mat men äcklig bajs soppa laxsoppa soppan i skolan är god i bland typ när det
är taco soppa men det är det ju inte så jag får väl äta när jag kommer hem tjugoöver två eller äta några
ostfrallor i skolan. hörs!

duscha ☻

Jag och Fanny kom in vid tjugo över sex vi hade varit ute med cornelia daniella linnea & viktor
det var mycket mysigt och trevligt och när jag och fanny sen kom inne gjorde vi matt fanny fick pannkakor
och jag åt två varma mackor det är sjukt gott tycker jag. Nu schussade (stavning) pappa fanny hem precis och jag måste gå och duscha ta en varm dusch men jag fryser inte men det gjorde verkligen fanny när hon var här hon satt
intryckt i mitt varma element och sen låg hon inlindad i en filt asså vi har det jätte varmt mene hon frös för att hon hade frysit när hon var ute och då satt det typ i fortfarande. I morgon är det fredag och jag är väldigt sugen på helg vem är inte det lixsom och jag kanske ska köpa min tröja i helgen kanske gör det i morgn eller på lördag förmiddag
Iallanfall på lördag ska jag och linnea och fanny sova hos fanny vi är ensamma så det blir mysigt så ska vi
nog beställa lite mat och bada och så. Men nu tjatar mamma på mig att jag måste gå och duscha . LOVE //lisa

hej bild heyy

skolan idag har varit bra den var dålig i början för när vi bara hade haft två lektioner så känndes det som det var dags för mat eller något det gick väldigt segt ocjh kändes konstigt men sen rullade det på och det blev bra. Svenskan
var bäst jag var klar med allt det jag skulle göra så jag och daniella stt och pratade
kläder och vad hon skulle beställa och så och så hade vi sju minuters rast också haha. Och på matten så ringde
vårat brandlarm och alla fick gå ut så frågade vi nina om det var ett test och hon sa att det
inet skulle vara något och se fick vi reda på att det inte var något test så hoppades typ alla att det brann
och sen kom polisen och brandbilen och då trodde vi verkligen att det brann och det skulle vara i gympasalen
isånnafall sen visade sig att det var en boll som flögit på brandlarmet och skolan fick betala så vi kommer typ
inte kunna göra något kul sen.
Nu sitter jag och väntar på fanny hon skulle komma strax så hittar vi på något.
här får ni en bild också

min lista

tänkte göra en jag vill ha lista åh det e typ sjukt!

*
jag vill ha pengar så jävla mycket

* jag vill ha mina kläder ifrån h&m som kommer om långtid

* jag behöver sommar

*
jag vill sälja mina tights ingen vill ha dom det e fina dyra tights dessutom

* jag vill köpa min as fina tröja men ni vet ju ordet pank som suger som skit

* jag vill börja sälja tidningar eller något så jag kan tjäna pengar jag vill vara lika rik
som fröken cornelia som kan köpa ett hus när hon går på stan fy för henne

* jag vill tillbaka till thailand , saknar det mer än något annat

fyfan detta var nog säkert inte allt jag dör rip


soft dag som fan :D

hej alla ursäkta min rubrik skrev precis detta men sen raderades allt så typisk fan vad sur jag blir.
Ialf fall orkar inte berätta igen men fanny hade en skattjakt för mig idag så jag skulle leta upp
min andra grej som jag har fått av henne men jag kan dock inte lägga upp ngn bild för LINNEA
ska få samma grej och hon får inte se en ;9 sen åkte vi pulka en stund och det var roligast på vägen hem
när jag flabba sönder mig fanny var himla rolig så drog hon mig på skotern hem också men jag fick dra henne
med. Har tyvärr inte ngn mer tid att skriva ska gå och göra mat till mig varma mackor är fett sugen på det så är det as goda bröd som mamma köpte härom dan dom var väldigt goda faktiskt så det blir perfekt kramisar!

hoedown throwdown

hey jag har precis fikat det var godmat idag i skolan för en gångs skull så jag tog mig en lussekatt och ett glas jordgubbs saft skolan var normal idag med det var bara musiken som var fett seg alltså -.- idag vet jag inte vad jag ska göra jag kanske måste åka ner till stan för att fixa en grej om jag kan annars ska jag vara med fanny och hon kanske hänger med mig till stan fast jag vet inte om jag orkar dra mig dit mamma kanske kan pratade nyss med fanny i tele så jag ska gå till henne strax trro jag nog. Vi hörs // lisa

nu kommer det jag fick av fanny ;)

3 armband

hörlurar as bra och snygga!

en ljuslinga mysig som attan

hej på er mina små rumpenissor

skriver nu ska strax lägga mig faktiskt klockan är bara åtta men jag har börjat märka att det här inte håller jag är så trött och sur här hemma för jag kommer i säng för sent och det är bara jobbigt sen känner jag mig trött också. När jag kom från träningen duschade jag direkt det gick väldigt snabbt sen kom fanny och linnea samtidigt faktiskt och fanny hade med lite grejer eller presenter hon är så snäll hon ni ser ju bilderna. Men jag har inte så mycket mer att komma med så hörs imorgon puss.

AHHHH seriös får typ damp på alvar jag sa ju att bilderna skulle vara me di detta inlägget med men fan blogg.se cpar sönder det går inte jag var på den första bilden av 3 och jag har väntat överdrivet länge nu kryssat sidan och hållt på men det är segare en bredband small skoja nej men jätte segt så bilderna får vi ta imorgon

kom precis hem nu från skolan

hej jag sitter just nu och lysnar på musik med mina nya hörlurar som jag fick av fanny dom är as bra verkligen. Skolan idag var bra rolig inte jobbig åkte bil med linneas pappa idag igen det var lite strul han stod och väntade på hos då så kom linnea och inte jag för jag var och skojade me elina jag tog hennes nyckel och gämmde den i min jacka och sen tog hon min jacka och då fick jag ju berätta att ntcklen låg i jackan och så skakade vi den upp och ner men ingen nyckel kom och jag fick panik för det var ju typ mitt fel.
Men så gick vi runt och letade på marken flera gånger så kom linneas pappa ut och frågade vad vi höll på med för han hade brottom för han skulle på träning och elina var tvungen att komma in i skåpet för att ta sina grejer annars kom hon inte hem. Men tillslut kännde linnea i min ena ficka så var den där och allt löste sig men jag fattar fortfarande inte hur den hamna där xd ?

skriver nog senare efter min träning kramis

segt x ja kanske 50000000 ?

hej på er sitter och myser på mitt rum och tänker lite åt precis upp min clementin den var faktiskt as god det är inte säsong för dom nu egentligen. Jag pratde med fanny innan men nu funkar det längre nu kan jag inte ringa till hon längre och hon kan inte ringa till mig hos mig står det misc error och hos henne står det conection lost ah damp sur jag blir för jag behövde visa henne grej. Sedan sitter jag också och funderar på att det är hög TID för mig att sluta bita på min jävla naglar och göra iordning dom för det är alltid så att när dom växt ut och e bra och så så jag kan fixa dom så bara biter jag av dom så surt.
aja här får ni en dålig mongobild den är tagen med datornskamera så den suger ;)

fanny..

hej på er skolan idag var normal det var kul att träffa alla och den var inte speciellt jobbigt för den delen heller så det var bara bra. Vi slutade klockan 3 och då åkt jag bil hem med linnea och hennes pappa det var skönt att slippa cykla eftersom det var så himla himla kallt och halt idag. När jag kom hem fick jag låna mammas bankomat kort för jag skulle köpa träningsklädr i stan och hon hade inga pengar ute så jag mötte daniella och cornelia i tröingebergsbacken så cyklade vi till stan och där gick vi runt och fikade och så och jag hittade världens snyggaste tröja men jag köpte den icke det får bli en annan gång. Sen kollade jag på min mobil och såg att fanny hade ringt och då ringde jag och då var det upptaget och massa skit jobbigt sen ringde hon mig och vi pratade lite och jag fick reda på att hon hade gått hem till mig och så var det bara mamma hem så efter det så gick den sötungen ner till stan efter hon pratat med mamma min och så ringde hon och sa att hon var på väg ner till stan då sen kom hon också då också gick vi och köpte mina träningskläder då och så berättade hon allt om hur det var där och vad hon gjort och så och hon verkade verkligen haft det bra och det märktes så neger som hon var och sen hade hon lämmnat ett litet paket till min mamma som hon hade haft i handbagaget för resten av bagaget hade dom inte fått för planet var konstigt aja men jag blev jätte glad för det lilla paketet nu ska jag gå hörs imon !

kom hem för en stund sedan

hej hemma nu har varit på fotbolls träning innan idag det var inte så kul idag jag var väl trött inte riktigt med eller hur man ska säga men fotbollen hållde på från halv två till tre och jag kom hem vid halv fyra och då fick jag stressa för vi skulle vara hemma hos mormor å morfar klockan fyra så jag hade en halvtimma på mig och jag duschade och sminkade mig och allt och tro det eller ej men vi var där fem över fyra duktigt. Det var jätte god mat något speciellt kött och klyftpotatis med sås sen glass och hallon det satt super. Fast från början ville jag inte med men min mormor och morfar är hur gosiga som helst och as snälla verkligen så jag hängde med. Imorgon börjar det fucking helvetet som jag säger det suger hårt jag vill verkligen inte till skolan och det vill nog ingen över huvudtaget man är så van nu att få sova ut och nu måste man gå upp jätte tidigt. Jo jag städade ju igår som jag sa tror inte att ni bryr er men ialf jag dammsög hela rummet efter linnea och cornelia hade vart här för alla täcken dammade ju som fan sen spillde vi cocacola isängen igår så jag fick bädda rent också så nu är mitt rum tipptopp.

jag är trött!

hej eller godmorgon linnea hade ställt alarmet på 10 för att hon tvunget skulle upp i tid för hon ska iväg lite senare. Idag har jag fotbolls träning i katrineberg jag är inte så sugen faktiskt det är styrke träning och jag är ju trött. Mamma är och gör frukost till oss nu sen så ska vi väl göra oss iordning direkt efter för cornelia ska också iväg sen. Jag städade hela mitt rum igår dammtorkade och städade allt men det känns ganska bortblåst nu jag skulle väntat med att göra det tills idag fan också aja sånt är livet. hörs senare :)

eller är du en chiwawa ?

Dagen har varit rolig det började i pulkabacken med linnea och cornelia det var väldigt läskigt men kul med. Sen frös linnea så hon gick hem till cornelia så länge sen kom dannie så åkte vi fem gånger med henne sen gick vi till linnea igen asså hemma hos nela då. Sen gick jag och linnea hem någon gång vid 6 och åt och så sen kom linnea och cornelia vid halv åtta till mig igen och nu sitter vi här och har as kul vi har nyss ätit chips och dipp. Linnea är bara den fulaste och så är det haha.
kattenhundenoch fjärilen bjuder som fan


hello

jag vaknade först vid nio idag väldigt tidigt men sen somna jag om trodde jag men så kollade jag på klockan så var den bara halv tio sen halv sov jag till tio när jag satte på tvn. Jag har vaknat e halvtimma tidigare vaje för ett par dagar sen så vaknade jag vi elva sen började jag vakna vid halv elva sen 10 halv tio och så vidare konstigt ialf det kanske e för att jag vet att skolan börjar snart eller ngt. Jag sak gå och göra mig iordning efter denna uppdateringen. Dagens planer blir att träffa cornelia och linnea idag igen för att åka pulka i den branta backen det är så himla roligt vi skulle träffas efter lunch tror jag. Hörs
// lisa

heldag med tjejerna!

heyhey på er! Min dag har varit sjukt rolig det säger jag bara det började med att daniella och hennes pappa kom och hämtade mig vid fem i tolv linnea och cornelia satt också med i bilen och vi hade kul hela vägen till halmstad linnea skrattade t mig hela tiden bara när jag pratade vanligt men jag är väl så ful när jag pratar så det blir kul. Sen när vi var framme gick vi in på sannarps och jag och cornelia började prata om hur man skulle säga hhaha jag ska bada för 45 kronor haha. Se gick vi in på badet och hade det sjukt kul sen åt vi middag där inne vid halv två jag tog en hamburgar tallrik med pommes sen fortsatte vi ha kul. Vi gick ut för att duscha och så vid lite över halv fyra sen kom pappa och hämtade oss fem över halv fyra så var vi hemma kvart i fem och alla åkte till cornelia där pratade vi lite och satt vid datorn sen skulle jag och linnea hem vid 6 och åt och så sen kom hon upp till mig igen vid 10 i sju kan jag tro att klockan var och så gick vi tillsammans till cornelia och åkte pulka och dt var ganska läskigt för man såg typ inget sen körde vi mörk gömme as kul lovar er jag har haft en as bra dag så tack för den ✌

godmorgon

Vaknade för en timme sen och nu har jag precis ätit upp min frukost och kollat på ett avsnitt från guds tre flickor det var faktiskt väldigt bra. Nu ska jag bara skriva detta inlägget sen får jag nog snabba mig lite eller snabba och snabba men dannie kommer och hämtar mig typ kvart i tolv så jag ska packa badgrejerna och så sen ska jag göra mig iordning borsta tänderna osv fast jag behöver ju i och försig inte skynda mig. Nu ska jag gå så vi hörs sen när jag kommer hem :))

kallt var det verkligen!

jag bjuder er på två bilder ifrån när jag och ida var ute idag
kallt var det som fan men tusentals kort blev det och de var bra


ngn andledning nej .

Hej pratar med ida på skype just nu innan pratade jag en liten stund med cornelia och linnea med men orkade inte för ida skulle säga en grej så hållde dom på och smällde i tangentbordet så jag hörde inte vad ida sa men jag kanske ska ta och ringa dom igen vi får se. Nu har jag ialf ordnat upp hur det skulle bli imorgon jag ringde daniella och så så pratade vi om det linnea skulle vara med också det kommer bli väldigt roligt känner jag för det var längesen jag var där. Som jag sa innan att jag trodde att jag bara skulle vila senare idag och kolla på tv och sånt det stämmde också haha sen jag kom hem från id a har jag kollat på riverside suttit vid datorn och tatt det lugnt men det var bara bra nu är jag fortfarande lite trött så ursäkta mitt humör om jag låter lite tyken. kiss
//lisa

heyhey

satte precis på boomboom den låten tänker man lite på sommaren och man blir lite varmare nu när de är så kallt. Jag åkte hem från ida kvart över tre och läste precis att hon hade ont i huvudet och så det märktes faktiskt inte på henne men då var det tur att jag åkte hem då. Men senare idag händer nog ingenting ska bara vaa hemma nu och vla för jag ligger i min säng nu och ska kolla på riverside så kanske jag sommnar nej de får jag inte göra för då sover jag inte ikväll men puss <3

jag får väl också bjuda på dagens


Dagens mående: bra , litelite trött
Dagens person/personer: ida
Dagens låt: something right - westlife
Dagens klädsel: jeans lite pösig tröja & ett linne
Dagens smycken: diadem
Dagens vill ha: sommar bara mitt sommarlov!
Dagens roligaste: ida
Dagens tråkigaste: vetinte
Dagens planer: vara med ida göra mig iordning
Dagens längtan: sommaren
Dagens saknad: thailand
Dagens tv-program/film: wallander skytten
Idag har jag insett: att imorgon kommer det bli en sjukt rolig dag

film

godmorgon på er jag vaknade för en halvtimme sen ida hade inte sovit i sin säng jämte mig i natt för hon tyckte att jag sov så skönt och jag låg på något konstigt sätt haha. Vi såg nyss klart på walandern skytten ida ville se den hon kolla på den igår när jag sov jag har redan sett den en gång innan men det var inga problem.
Igår efter vi hade sett johan palk som var jätte bra då kollade vi eller fortsatt kolla på nästa avsnitt av riverside avsnitt tio tror jag vi är på den serien är så sjukt bra alltså börja kolla på den om ni inte redan gör de. Nu tror jag at vi snart ska äta frukost för jag är ialf väldigt hungrig sen ska jag nog åka hem vid två nån gång idag kanske för jag ska bara ta det lugnt kolla på tv och lite sådant. hörs om ett tag

hejåhå bra eller vadå?

Jag och ida sitter nu här och har det lite cool lixsom skoja nej men vi lyssnar på musik och väntar på mat som är på gång någrra goda kyckling bitar och brlöd smaskens och potatissallad då. Planerna efter maten lyder ebba vi ska åka pulka och vi är fullt medvetna om att det är kolsvart ute men det är då det är som roligast. LOVE

bra nej otroligt bra

hej jag är glad ska ni förstå men det tar vi sen. Jag åt mat idag vid ett ngn gång sen körde pappa mig till ida vid halv två och vi gick ut nästan precis när jag kom vi åkte pulka och busa haha det var mycket roligt jag fick lite snö innanför vantarna så tillslut ville jag gå in för det var typ 10 minus och jag menar det verkligen. Just nu sitter ida jämte mig och kollar på bikinis på datorn hon säger att hon vill beställa många annars har vi inte så många planer för ikväll vi kanske ska höra om linnea och ebba vill träffa oss en stund om dom e hos ebba. Aja nu ska jag komma till varför jag är så glad som ni ser så har cornelia fixat min blogg och det blev så bra jag bad henne överraska mig men jag sa hur jag ville ha bilderna det blev otroligt bra och jag är nöjd som satan , jag tror aldrig att jag blev så speciellt nöjd med min gammla design här på bloggen den var vanlig för vanlig och såg ut som nybörjare om ni förstår ah men den här blev toppen. Puss alla rara

ingen uppdatering alls igår!

dåligt av mig jag skrev inte på hela dagen igår. Men jag var med linnea igår ifall ni vill veta de och vi kollade på new moon och lite sånt de var mysigt. Idag vaknade jag runt tio jag satte mig vid datorn åt frukost, nu har jag precis gjort mig iordning och jag har kollat på riverside och lite sånt så jävla bra! Senare idag ska jag träffa ida får se om jag sover där hon ska ialf höra av sig till mig vi tänkte ta kort och lite sånna grejer men har inte så mke att säga nu så vi hörs längre fram idag.

inte mycket att säga

jag har inte mycket att säga dagen har spenderats med cornelia och vi var på bio nu ikväll kom precis hem å det ända jag kan säga är att det är världens bästa film jag har inte sett någon bättre å jag har så svårt att släppa den den var så jävla bra ni fattar inte. Men nu ska jag inte skriva mer skriver mer imon ska nog sova

ALLA SOM GÅR IN SVARAR Å JAG MENAR ALLA

vilken är min bikini i sommar , kommentera vad du tycker!


? ? ?

deg,deg,deg

Vaknade vi tio i morse satt på min tv och kollade lite sen ringde  linnea och frågade mig om jag ville hänga med henne till gekås och det var såklart jag ville jag ville jätte gärna men det gick inte för jag skulle vara med cornelia. Lite dumt där ja det var längesen jag var där, men linnea har redan åkt nu ändå. Jag har legat och degat denna morgonen som vanligt som dom flesta morgonarna hitils så här sa jag till mig själv igår innan jag la mig : i morgon ska jag sova till halv elva och då ska jag äta frukost direkt och sen gå upp och göra mig ordning och sen sätta mig vid datorn lite sen kanske , men det höll ju länge när jag hade pratat med linnea och ätit frukost så satte jag mig vid datorn och nu har jag inte ens klätt på mig men det ska jag se till att fixa nu eller fixa mig. Hörs !

ondskan

Ser på film nu ondskan en sjukt bra film än så länge. Fryser lite för mitt hår är blött. Vi åt jätte god kvälls mat i kväll och efter det åt vi choklad pudding det här var det ända jag hade att säga. SIlket inlägg alltså men det får ni stå ut med nu ska jag kolla vidare på filmen och kolla lite kläder.

behövde jag städa min gaderob, JA

hej nu har jag lyssnat på musik hela dan och städat ut min gaderob det behövdes som ni ser , det var både sånt som var förlitet och sånt som jag visste att jag inte skulle använda men de mesta var förlitet. Nu ska jag strax duscha pappa är och köper eller han ska handla nu han ska handla våran mat för ikväll. Annars chattar jag med linnea på skype om filmen new moon. Ni får ha de

sådana dagar..

himmlen just nu är halv tråkig precis som jag asso jag har inte ens klätt på mig idag för jag inte känner att jag har någon andledning men samtidigt är sånna här dagar bra ibland för jag har massa skaer jag behöver nu. Jag ska plocka iordning på mitt rum nu sen ska jag städa hela min gaderob så jag skriver sen kisses&hugs

thailand

jag har fört över bilderna till min dator från familjen dator så jag laddar nog upp några på bloggen lite senare idag , å det var så otroligt fint.

slöseri?

Nu ligger jag i min säng och degar det ända jag har gjort hitils är att jag har fått i mig frukost det finns inget kul på datorn heller men jag orkar inte gå upp och göra mig iordning det känns lite som jag ligger här och slösar bort min dag haha men så är det ju jag har ju inte gjort något vettigt än plus att jag vet inte heller vad jag ska göra idag så jag får ordna upp det. Pratade med linnea nyss i telefon bara vi pratde om en grej. Jag har aldrig saknat något såhär mycket i hela mitt liv jag saknar thailand så jag vet inte vad jag ska ta väg jag känner lukten å allt det känns som jag var där igår eller något det känns som jag kan nudda det jag dör gråter snart haha hur kan jag sakna det så mycket, jag saknar sommaren med men absolut inte lika mycket !!!. Anonym det är inte så svårt och vet vem du är haha det vet jag redan och varför ska du bry dig hah ? det spelar väl ingen roll när du behöver inte veta något.

SVARA snälla

det e viktigt för mig jag vill att ni ska svara så kan ni varaa snälla och göra det jag blir inte sur eller något men ser dessa skorna klumpiga ut (a)

hemma nu

nu har jag precis kommit hem har inte bloggat något sedan i morse men har inte haft tid efter jag hade skrivit i morse var det bara datorn som gällde sen åkte jag och klippte mig det blev okej de tog de som krävdes ialf för när jag vaknade på mornarna så såg man verkligen att mitt hår mådde skit. Sen när jag kom hem från frisören så gick jag typ till linnea direkt så kom dannie typ 20 minuter efter jag hade kommit så började vi kolla på filmen den var lite seg på vissa ställen faktiskt men den var bra. Direkt efter filmen var slut gick vi ut med linneas hund stina vi gick till kiosken och köpte både godis och chips jag bärde stina när vi var inne i kiosken hon skadade så mycket för att hon frös så himla gullig. Sen när vi kom till baka gick jag hem igen och åt hamburgare med mamma och pappa sen gick jag tillbaka till dom och vi kollade på robbinsson och åt chips o godis sen efter det satt vi vid datorn lite och så och kollade lite lite på den nya wallandern sen kom pappa och mötte mig o nu ska jag snart gå och göra mig i ordning e faktiskt trött ska snart sova känner jag. Jag vet att det blev mycket film idag men så är det ibland haha , hörs !

morgonmorgon

hej vaknade nyss av att mamma kom in här med murre våra grannars katt som är så jävla söt så det var inga problem att vakna han brukar ju vara här ganska ofta ändå. Idag ska jag klippa bort det slitna av mitt hår för det e ett måste sen ska jag träffa linnea & daniella å kolla film , låt den rätte komma in den sägs vara läskig men jag har inte sett den. Men detta  blev ett kort inlägg för jag har inte så mycket att säga så vu hörs sen.

det blir inte sent

det kommer inte bli sent kan i kväll kan jag säga borstade precis tänderna för det känns som om jag håller på att somna så ska lägga mig snart tror jag och de blir bra för har vart uppe så länge alla andra kvällar så det får räcka med det nu för det är ju egentligen inte så långt kvar tills skolan börjar ;o. Nu ska jag gå upp och kolla lite på film med mamma o pappa sen går jag och lägger mig. I veckan ska jag och mammi kolla igenom h&m katalogen och kanske beställa lite stuffs när jag väl ska beställa så skriver jag vad jag har beställt. Skriver inte några fler inlägg idag så för min del får jag väl önska er godnatt så hörs vi imon!❤

det blir inte sent

det kommer inte bli sent kan i kväll kan jag säga borstade precis tänderna för det känns som om jag håller på att somna så ska lägga mig snart tror jag och de blir bra för har vart uppe så länge alla andra kvällar så det får räcka med det nu för det är ju egentligen inte så långt kvar tills skolan börjar ;o. Nu ska jag gå upp och kolla lite på film med mamma o pappa sen går jag och lägger mig. I veckan ska jag och mammi kolla igenom h&m katalogen och kanske beställa lite stuffs när jag väl ska beställa så skriver jag vad jag har beställt. Skriver inte några fler inlägg idag så för min del får jag väl önska er godnatt så hörs vi imon!❤

nöjd

sitter och skypar lite nu väntar på mat och sen ska jag duscha i fall ni ville veta de ;). Justde har ny design så tryck på reload bara.

hejhopp

Nu sitter jag och cornelia på hennes rum vi har nyss fått vara lite barnsliga och tävlat i supertux och nu sitter vi och lyssnar på musik och jag tror att cornelia redigerar en bild på picnik. Jag sitter och funderar på min blogg jag vill ju byta ut den men jag i rädd att min header kommer bli lite tråkig då och att jag kommer tröttna så jag sitter här och tänker det är jobbigt. Isånnafall om jag ska göra om min blogg vet jag precis hur jag ska göra men nu ska jag inte babbla mer om det. Jag och cornelia var ute och tog kort på bär och en buske det blev inte många bilder denna gången heller för vi frös sunder pluss att jag fick inte så många bra heller men några blev kanon. Jag ska nog lägga upp dom nu a så får det bli hahha jag har lite svårt att bestämma mig just nu så jag skriver sen hörs.
champangekork sen igår ;)


rosabär, tog idag


någon gran buske


raketerna som vi tog kort på igår :DD


2010 är här nu

hej jag vaknade typ nu jag e lite trött fortfarande kvällen igår var otroligt bra. Nu ligger jag på cornelias rum ensam för hon skulle sälja tidningar igentligen ångrar jag att inte jag följde med henne men igår när jag fråga sa hon att jag fick men att jag inte skulle vilja eftersom det är så kallt. Hon gick ju ändå upp mycket tidigare än mig så jag hade ändå inte hunnit men om vi bestämt det innan skulle jag kunnat hänga med. Nu är jag hungrig också men jag vågare inte gå upp och äta fruk0st i sånnafall får jag vänta en timme eller mer på cornelia fan också. Idag ska vi nog inte göra så mycket gå ut och ta kort kanske bara ta det lite lungt det blev ganska sent i går.

det nya året..

nu är det slut över men en ny början
2010

RSS 2.0