spinning

jeansjacka - h&m , jumpsuit - ginatricot , ring - cocoo.se
såhär såg jag ut idag inget speciellt. Har nyss kommit hem var på utvecklingssamtal och det gick bra. Sitter i min onepiece för att jag fryser det är jätte grått och regnigt ute idag aja bättre en snö. Hört att det ska bli fint i helgen och nästa vecka och väldigt varmt med, hoppas. Ska strax springa och byta om till träningskläder sen sticker jag på spinning med fotbollen gött att träna lite.

bikini

Kollade runt lite innan och då hittade jag denna underbara bikini på bikbok , färgen är så himla fin!
99 kr kostar den.
Sitter och kollar lite efterlyst nu sen ska jag sova hörs imorgon.

royalblue

Här är min onepiece. Köpte den på chillunited.com där är dom lite billigare. Nu ska jag sätta på oc och dricka min cola.

listen up


väst - h&m , skjorta- monki , svarta byxor- veromoda
förlåt för ingen bloggning igår var så otroligt trött och seg kollade på oc hela dagen.
Slutade ett idag otroligt skönt , har inga läxor heller så ska sätta mig och kolla bloglovin med en cola nu.
Förresten har beställt en onepiece och igår kom den gör nog ett inlägg strax.

sunshine

transparant skjorta -monki , shorts-lindex , svartring-lindex
Så såg jag ut idag. Nu skiner solen ute det är inte så jätte varmt men solen skiner ju i allan fall och det är en början . Kom och tänka på i slutet på mars förra året då sprang jag utan jacka och fotade massa blommor , i pr är det mycket kallare synd!. Nu drar jag strax ut med mina inlines och träffar Daniella , asbra.

spring/summer season 2011

sitter och kollar i h&m katalogen så himla fint är jätte sugen på att beställa något.

care

vit tshirt-mammas , haremsbyxor-ginatricot , svart ring-lindex.
Hemma nu och tack och lov att det är fredag så himla skönt med helg! I kväll vet jag inte vad jag ska göra är sugen på något riktigt kul får se. Nu ska jag äta något och kolla OC , äger.

dagens

skjorta utan ärmar - ginatricot , pösiga byxor- hm , svart ring-lindex , lövring-ginatricot
Suttit med en engelska recension av en bok nu i eftermiddag men är äntligen klar tror jag så skickar in den senare. Nu sitter jag i min säng med linnea och ska kolla några bloglovin inlägg sedan lite OC fastnade i det i allan fall!. Hörs kanske lite senare.

underbart


Helt otroligt underbart i från h&m är så himla kär i dessa kläderna men det råkar vara så här att jag är ganska pank just nu så vi får se hur jag löser detta. Earcuffen är ifrån jfr.se men den är jag också helt kär i.

vitaminwater


Är hemma ifrån fotbollsträningen nu ska strax hoppa in i duschen. Tänkte bara tipsa om detta vitamin vattnet i från glaceau , xxx-triple berry heter det , det är blåbär granatäpple och acai bär. Skit gott var det i allan fall. Nu blir det duschen och sedan ska jag plugga in några tyska gloser och efter det blir det mat och tårta eftersom pappa fyller år.

today

topp - ginatricot, svarta pösiga byxor - hm , svart ring- lindex
Hemma ifrån skolan nu ganska seg dag faktiskt. Ska försöka äta något nu för sticker iväg på fotbollsträning kvart i fyra.

i don't think you understand

skjorta utan ärmar - ginatricot , shorts- lindex , strumbyxor - gekås , svart ring - lindex , silvrig ring - ginatricot
Hemma från skolan. Nu blir det OC och bara ta det lugnt laddade hem första säsongen igår kväll förut har det bara varit one tree hill som existerat för mig kollar fortfarande på åttan men avsnitten släpps lite segt nästa avsnitt kommer i april , får la ta och ge en annan serie en chans.

sommaroutfit

Kärlek till denna sommar outfiten precis så  här vill jag gå klädd i sommar , helt kär!
För övrigt är jag helt överlycklig för det kom jätte mycket snö i torsdags och nu är den helt försvunnen jag och fanny låg på min altan innan idag med täcken och kolla film det var jätte mycket sol , och vad jag har hört ska det bara fortsätta så  så himla underbart!

h&m

h&m har verkligen lyckats med kollektionen dom släpper den 14 april så himla fint. Den virkade västen dom virkade shortsen och spetstoppen vill ha!

dagens

tröja kappahl , shorts avklippta byxor från lindex , strumpbyxor gekås , ringar lindex och ginatricot

on my fingers

från vänster , lindex , ginatricot, cooco.se, h&m , gekås , h&m.
Ja alla är nästan missfärgade.
Skulle åkt till sannarpsbadet idag men så belv det inte för jag har hosta och är förkyld men ska i allan fall på spinning ikväll med fotbollen gött att träna.

price tag

jumpsuit - ginatricot , svartring-lindex, grönring-cocoo.se + en fjädering som inte syns.
Hemma från skolan nu , i morgon blir det ingen skola för vi ska åka skridskor mellan 11:00 - 14:00 så himla skönt med sovmorgon, på måndag är det studiedag så lite ledigt nu och inga läxor. Har fortsatt snöa idag och regnat och sen snöat och sen regnat igen så det är i allan fall ingen snö på marken. Nu ska jag äta sen träffar jag nog linnea.

face it

Hade tyska prov tidigare idag och det kändes faktiskt riktigt bra! Nu börjar strax efterlyst sen ska jag sova, pussar.

tusan

Det här är alltså dagens outfit , tröja ginatricot , läderskärp h&m, byxor med fickor vid låren även lite snören längre ner vid fötterna ,  alltså inga chinos + två ringar.
Nu blir jag riktigt förbannad vad är det här vi har haft solen nu i flera dagar vi stod och värmde ryggen igår i skolan i den varma solen och idag snöade som bara den nu är det vitt överallt precis när all snö var borta , har hört att det bara ska snöa mer vad är det här?

lipstick

åh! det är så fint med läppstift i vår alltså om man ändå hade passat i det , makeupstore har massa fina färger den första heter blush och den andra heter dare 170 kr styck.

jeans

vårens jeans från ginatricot, dom första jeansen är helt klart snyggast och skit bekväma är den här modellen , 499 kr

again

Har blivit lite kär i denna läderjackan , åh vill ha den! den är ifrån modekungen och kostar 899 kr
förlåt för att jag slutat skriva .. igen. Jag vet inte vad jag ska blogga om och så orkar jag inte fast det har inte hänt något speciellt denna veckan. Förra veckan var det sportlovet och det var helt gryymt med grymma människor nu väntar vi bara på nästa lov.

RSS 2.0