yesyes


yesterday


var hemma hos daniella igår med cornelia , mcdonalds och super mario kart in my heart!, nu blir det snart duschen och sen mat.

grass

fotad av mig förra lördagen.
Har legat i sängen framför datorn hela dan kollat film osv.Snart blir det fiix sen möter jag upp cornelia och sen daniella så cyklar vi till donken, sen får vi se vad som händer ikväll. lateer

shorts


Dessa shortsen är sjukt snygga + att linnet på den första bilden är skit fint! , synd bara att shortsen typ inte finns att köpa. Det är ju många som gör dom själva ..
Mysig dag i skolan johanna fyllde år så ida överraskade henne med rosor och tårta och alla sjöng.
Nu lyssnar jag på musik och ikväll ska jag nog bara sova , såg nyss att det snöade helvete säger jag bara jävla vinter jag vill ha vår!

du är så yeah yeah wow wow

Kom nyss hem från friskis och svettis med cornelia och daniella mina tjejhooor. Nu blir det snart mat med mamma grillad kyckling med pommes gottii. Har hittat jätte mycket fina kläder nu kan knappt stå imot! ska springa ut och prata med mamma , wish me luck ;)

äger

Livet är sååå bra just nu. Låt det flyta på nu och bli som förr tillochmed ännu bättre , låt mig behålla det jag äntligen fått tillbaka!
Skolan idag , kom hem med linnea åt lite satt vid datorn, sen gick hon vid 5 för att gå ut och gå och jag städade mitt rum äntligen! nu blire icy tower på facebook

du är allt jag någonsin drömt

sjukt snygg tjocktröja från modekungen , 599 kr

frozen


skjortor


Hittade två skjortor på cubus hemsida , tycker nog nästan den blåa är snyggast

ringar


mina senaste ringar , den första är ifrån cocoo.se och den andra är ifrån gekås.

greatans



tröja ginatricot, jeans veromoda, väska åhlens, ringar från hm och gekås.

give me!


Detta är apsnyggt geee miiig! , är så jäkla trött på det här vädret nu vill bara ha vår och sommar nuu!. Har i allanfall hört att det ska bli rätt soligt imorgon , hoppas!

Skickade precis in NO läxan nu ska jag gå och ta nåt att äta, puss.

solsidan

fan vad solsidan ägde ikväll ska bli grymt att följa det.


usch

kan inte ta bilder längre! plus att det fins inget roligt att ta kort på var ute och försökte ta några bra innan men neehe. Nu väntas städning ska städa rummet och lite annat ..


snurrar

min blogg är så tråkig och jag är så laat , kvällen var iaf otroligt mysig först bowling sen stack vi hem tillsammans. Äter en paradis ask nu och lyssnar på musik. Tog bort alla kategorier innan och gjorde några nyaa ska göra en ny header snart cornelia ska fixa den.

känner mig vilsen , VEM FAN KAN MAN LITA PÅ?

muffiins



bakade muffins igår med dannie , riktigt goda blev dom.
ska snart städa mitt rum och ikväll blir det bowling med några myyyssiigt.

yeah

tjejkväll igår riktigt kul var det!. Sov hos emma var uppe till sju! herreud vad trött jag var när jag kom hem klockan tolv idag , skulle jag fixa mig med en gång och åka till farmor. Men nu är jag hemma och ska bara chilla!

kommer fler bilder .. har inte bilder på alla nu.

feel this


weheartit.com

needs
ta hål i navlen - går inte , tål inte , ska prata med en doktor nu snart och se om jag fortfarande är allergisk mot det , alla andra allergier är ju nästan borta nu?

sommar- det är så himla grått nu och skolan börjar snart JAG VILL INTE , sommar ska det va!

cheerleader- vet inte varför jag vill det så gärna? men det ser så sjukt kul ut vill sååå gärna

dör


hur jävla snygg är inte h&ms vårkollektion? JAG DÖÖÖR som det kliar i fingrarna nu alltså.
För övrigt är jag så sjukt glaaaad onetreehill sösong åtta kommer börja sändas den 9 januari såhäääääär bra!

RSS 2.0