hängslebyxor

Det är så himla fint! var helt kär i hängsle byxor. I somras letade jag överallt men hittade aldrig några så jag släppte det men nu har det kommit tillbaks. Dessa såldes ju på modekungen i somras men dom fanns aldrig i min storlek, riktigt snygga var dom i allan fall. Jag vill ha..

in the forest


transparant topp- gina tricot , shorts- jc , ringar - ginatricot , lindex
Glömde min dator i skolan idag så precis när jag cyklat hem kom jag på att jag inte hade den så cyklade hela vägen tillbaks för att kolla och som tur var hade dom låst in den i ett kassaskåp , smart jag är va? Vet inte vad som händer i kväll riktigt skulle träffat några tjejer men det blev krångel. Ska försöka göra några fler önskeinlägg förresten kanske inte idag eller vi får se , puss.

clinigue

Hade tänkte att göra ett sådant här inlägg för ett tag sen men det sket sig och när Ida kom med förslaget tänkte jag att jag kunde göra det vet i och för sig inte om det är såhär hon menar men jag kör la.
Det här är vad jag rengör mitt ansikte med och dessa produkter är riktigt bra. Dom är ganska dyra vet inte exakt vad dom kostar men jag tycker dom är värda det.
* den första tvättar jag bort sminket med och tvättar ansiktet , varje kväll.
* den andra är en slags skrubb för ansiktet den använder jag bara i bland ganska sällan för det är det som är meningen.
* den sista använder jag också varje kväll och smörjer in hela ansiktet med den jag tycker den är riktigt bra för min hy i allan fall , jag har ganska torr hy men den är ju anpassad för alla hudtyper.

önskeinlägg

Har ni något önskeinlägg? vad vill ni att jag ska blogga om ?!!?, kom igen och kommentera

i can't take this anymore

väst - h&m c.c , midjehöga jeans - ginatricot , ring - gina tricot , converse
Åh solen skiner varje dag och det är jätte varmt cyklade hem i från skolan och svettades hade ingen jacka eller något det är typ sommar?. Ska slänga upp ett inlägg till idag men först måste jag plugga som tusan vi har jätte mycket i skolan nu det sista. Take care

today im wearing this

väst - h&m conscious collection , shorts - lindex , ring - ginatricot , converse
Säger bara hej . Slutade kvart i ett idag eftersom vi inte har någon gympa tre tisdagar fram över riktigt skönt! men nu är jag galet trött så ska kolla lite på tv och sen plugga

dagens klädval

skjorta- h&m , shorts - jc , ringar - lindex , ginatricot , converse
Ganska surt att inte ränderna på skjortan syntes ( det är små vita ränder).
Håret var uppsatt i en toffs och solglasögonen på de , man kan springa runt barbent nu det är så jäkla varmt älskar det äntliiiiiigen!. Idag har jag cyklat runt med linnea cornelia , vart på donken och lite annat. Skolan börjar i morgon och jag orkar verkligen inte allt plugg som väntar dööö.

påskdagen

kofta- h&m , bustier - h&m , shorts - avklippta byxor - h&m , ringar - ginatricot , lindex
påskafton igår bra kväll , var hemma hos daniella med lite sköna pojakr och flickor . Kvällen var ganska blandad men ändå bra. Är sjukt trött idag bara. Nu sticker jag iväg på picnik hörs laterooo.

beautiful


Är kär! helt underbar är den , var uppe med tuppen och beställde denna från h&m conscious collection den 14, och pappa hämtade ut den i onsdags kväll. Stor städade hela mitt rum i eftermiddags och det behövdes verkligen. Nu lagar pappa pizza och min bror har kommit hem med , i kväll kanske jag träffar daniella en stund , take care.

nytt

Från halmstad igår , fick inte till någon bra bild på jeansen jag köpte kameran ville inte men det var ett par mörkblå midjehöga jeans i från ginatricot, köpte en ny vit blus i från gina också eftersom min gick sönder i tvätten riktigt dåligt men ville ändå ha en ny. Nu ska jag göra mig i ordning och plocka upp på mitt rum , sen träffar jag nog daniella. Juste ny design är på g också!

dagens

skjorta-H&M , jeans - jc , ringar- lindex , gekås , converse
har skit bråttom ska till hamlstad för lite shopping nu tåget går strax , hade sådan ångest för att jag inte uppdaterat sen i fredags , men vi hörs när jag kommer hem take care

dagens klädsel

jeansjacka - pappas , byxor - ginatricot , t-shirt - lindex , ringar : lindex , gekås , vita converse
Hej , Har sovit hela eftermiddagen typ har varit så galet trött denna veckan skoltrött och allmänt trött så himla skönt det ska bli med lov nu hela tio dagars ledighet så himla efterlängtat! , nu äter jag risifrutti och ska checka bloglovin. Ikväll kanske jag träffar tjejerna hos linnea vet inte ännu men hoppas på det.

like it

två önskeoutfits , bild ett , spetstopp - google , svarta jeansshorts - google , earcuff kors - jfr , converse
bild två , spetstopp - google , jeansshorts - google , korsring - pearls of anca , earcuff fjäder - jfr , converse

depp

tröja - ginatricot , byxor - veromoda , jacka - h&m , ringar - lindex , gekås
ÅH! vad jackan ser plastig ut fast det är den också gillar inte alls denna jackan den köpte jag inne på h&m förra året och det ser ut som det är plast och den är bara allmänt ful. Har letat länge efter en annan men har inte hittat någon jag vill ha och nu finns det inte så många jackor kvar. Ska kanske plugga lite nu har inte bestämt mig eller så ska jag försöka få tag i Cornelia eller städa mitt rum ? ..

converse

Titta vad jag köpte i stan idag med mamma ett par vita låga converse efterlängtade var dom. Skulle tränat idag men har ont i ryggen och orkar inte med vädret heller det regnar jätte mycket.

dagens / dålig uppdatering

fake skinn - h&m , vit blus utan ärmar - ginatricot , jeansshorts - jc , ringar - lindex & gekås
Förlåt för riktigt dålig uppdatering har varit på träningsläger med fotbollen hela helgen och har inte haft någon dator med mig. Har haft det ganska bra där på lägret , riktigt fint väder var det och säkert minst 20 grader hela helgen och det har bara fortsatt idag är det lika varmt och fint , våren är här!. Nu ska jag packa upp min resväska (har inte gjort det än) och sedan ska jag äta.

dagens

jacka - h&m , byxor - h&m , ringar , lindex , gekås
Ska möta upp cornelia och lina sen så sticker vi och köper lite godis till träningslägret i helgen sen ska jag försöka rensa min garderob, nu ska jag checka bloglovin och lyssna på musik

kärlek

bild lånad i från : modemix.blogg.se
en jeansjacka som är lite sliten och lite stor är så galet fint , kollade i en garderob igår och då hittade jag pappas gamla den var otroligt fin men den var alldeles för stor för mig blev jätte besviken. Men ska verkligen leta efter en sådan jeansjacka för jag måste ha en! , annars har jag bara sovit hela dagen och pluggat lite engelska.

raining man

jeansväst avklippt jeansjacka - h&m , haremsbyxor - h&m , ringar , lindex , gekås
Bloggar jätte snabbt nu för jag svälter typ , kom nyss hem och det ösregnar ute vart och simmat med klassen så himla tråkigt och ännu mer tråkigt att dte ösregnar ute det var ju strålande sol i går och 15 + ..

offeline

jeansväst (avklippt)- h&m , shorts (avklippta byxor)- h&m , ringar lindex , gekås
Igår kväll fick jag ett litet ryck och klippte av min jeansjacka i från h&m det blev faktiskt ganska bra men jag saknar min jeansjack lite fast jag var ändå väldigt sugen på att köpa en ny jeansjacka. Sista lektionen med bild idag var inställd så slutade fem över ett så himla skönt!. Förlåt för ingen bloggning i helgen har träffat lite olika folk nu i helgen så det blev ingen tid till bloggning men det kommer nu i veckan. Nu ska jag gå och dricka något!

RSS 2.0