15:03

Min dator är helt cp jag blir så jävla irriterad det är något fel på mitt batteri måste ha laddaren i hela tiden men den laddas inte upp ändå. Det är fortfarande 0 procent och jag kommer inte få ett nytt batteri förän på tisdag men är jävligt glad att det inte var fel på hårdisken iaf för då hade ju alla mina grejer försvunnit som förra gången. Nu sitter jag och linnea hemma hos mig och glor på något program på tv:n ska se till att göra något nu puss.



special

Har inte gjort nått alls idag haft jäkligt ont i huvudet bara så jag öppnade mitt fönster efter ett tag och huvudvärken försvann. Nu ser jag på h2o och efter det blir det efterlyst toppen!
en bild från förra helgen :)


shit

hallå där världens finaste bikini eller vad ?
den kostar fan 450 och är från topshop


picture this


you know you did it im gone to find someone to live for in this world...

today

Kom tillbaka till skoaln vid halv tolv då gick jag till matsalen och åt. Hade panik idag min dator startade bara och stängde av sig hela tiden så fort jag försökte sätta på den och hade startat den stängde den av sig men det löste sig vi har tatt reda på att det är fel på batteriet så tills jag får ett nytt får jag ha laddaren i hela tiden. Nu är jag hemma dannie fråga om jag ville hänga med henne och sola men jag har huvudvärk usch! Såg på andraavenyn nyss så jäkla bra det blir bara bättre längtar tills nästa onsdag.
Idag
jeans- jc
linne-jc
blus- någon affär

uppochnerochnerochupp

Var på fotbollsträning nu ikväll när jag kom hem var jag as trött ville somna men jag satte mig vi matbordet och åt tre korvar med bröd, det är värsta sommarmaten älska. Nu lyssnar jag på hey, soul sister - train tyckte inte den var så jätte bra men den funkade och nu tycker jag om den.Har sov morgon imorgon ska inte gå upp förän nio för jag ska på astma kontroll , as skönt. Snackar med ida om lite grejer nu ska vänta på att hon pausar upp så ska jag försöka komma på vad det var jag skulle säga. puss&godnatt

wiiiiiii

min bruuuuuuuud

08:06

Det är alltså en halvtimma till linnea kommer och jag är redan klar ska bara plocka upp här på rummet jag har fan blivit jätte stökig av mig. Idag skulle vi göra badbomber på elevensval kan bli kul men förväntar mig inte de. Jag ändrade mig precis jag skiter i att plocka upp på mitt rum har ingen ork för det nu jag fixar det sen när jag kommer hem i stället.



20-22 grader


Gick ut nu på eftermiddagen mötte upp fanny så hittade  vi typ viktor gustav och anton på vägen lika fula som alltid fick iaf sprutat ner dom med min sprayflaska haha. Jag och fanny gjorde inte så mycket hur som helst vi satte oss någonstans och snacka lite och sola. Vet inte vad jag gör nu lyssnar på musik och inget ;s







homies

Kom hem från skolan för en timma sen typ under tiden har jag hunnit äta lite och nu är det musik som gäller. Är jätte sugen på att ta kort men på vad ska jag ta kort på? Det är as varmt i dag ligger på mitt rum och har öppnat fönstret jätte mycket svettades nästan när jag cyklade hem idag. Här är dagens outfit :)

everyone needs love

nu är det slut på helg men det blir som sagt en bra vecka i skolan, nästa helg ser vi fram i mot då blir det förhoppnings lite shopping och sen valborg! Ska bla köpa ett par jeansshorts till helgen kanske dom här? från cubus, 199kr väldigt fina var dom iaf. Ska sova snart är lite små trött var tröttare innan men det försvann när jag kom ut ifrån duschen.


you by me


Innan jag träffade linnea slängde jag i mig lite varma mackor sen gick jag till henne , vi satte på en film it's a boy girl thing hette den så otroligt bra va den, när filmen var slut gick vi ut det är så fint väder ute och gud så varmt det var idag. Nu ska vi snart äta pusss

gårkvällens outfit

inget speciellt alls!
rosa tröja: daniellas men den från h&m
armband: kicks&lindex
jeansleggings: kappahl

skön kväll

Kvällen var bra igår med daniella och linnea så sjukt mycket skratt vi somnade halv ett undra varför haha.
Alla vakna typ samtidigt i morse runt nio då skulle vi upp och följa med daniella ut och sälja tidningar det gick seegt men nu är jag hemma ska träffa linnea om en stund tror jag. Imorgon börjar en härlig vecka börjar nio varje dag och slutar två inget arbete alls!

donedonedonedone

Nu är det klart. Min egna header blev nöjd det blev ljust och vårigt och tack för du satte in de åt mig cornelia

fyfan

As fint väder ute så i förmiddags så gick jag ju såklart ut och fota lite vad annars?
Men nu måste jag plocka upp på mitt rum , känner mig stressad man vill ju vara ute när det är såhär fint väder jaja..

.

design

den nya designen är på väg!

my love goes stronger

Förlåt för att jag inte blogga igår alls! Men kan ju skriva lite om igår. Efter skolan åkte jag cornelia och linnea bil hem med linneas mamma, sen mötte jag upp cornelia en kvart senare och vi bestämmde oss för att cykla ner till blomster landeet och fota. När vi var på väg in så stod vi vid våra cyklar så säger cornelia såhär : Fan jag har glömt mina nycklar och i samtidigt låser hon cyklen för hennes cykel låser man utan nycklar. Så jag och cornelia schutsa varandra hem på min cykel. Sen på kvällen så träffade vi daniella och vi typ cyklade till en tunnel och tog mer kort sen till macdonalds för cornelia ville ha cheesburgare och daniella ville ha paj. Ikväll ska jag och linnea till daniella det blir nice. Bild från igår

jag hatar att allt går upp och ner , men jag bryr mig om dig

Har precis lagt mig jätte mysigt i min säng och pratar på skype. Åt varma mackor innan det är så jävla gott sen blev det en glass också jag tjockar mig. Ikväll blir det fotbollsträning det har vart sol hela dan så då blir det as nice att träna ikväll. Tog dagens outfit bild innan också men min kamera dog eller laddades ur så jag hann aldrig föra över bilderna på datan. Imorgon är det äntligen helg igen tycker veckorna går snabbt nu snart sommarlov och nästa helg är det valborg.

otrolig dag

det blev en cykel tur till linneas mormor och morfar som hade sveriges sötaste kattungar dom hade precis öppnat ögonen och det var nära jag pussade sönder dom, underbart många bilder blev det. Nu väntar engelskan typ en text vi ska kunna till imorgon puss på er.

gick ut istället

gick ut och fota för ska ju på fotboll sen så ingen idé att sova.


tröttispöttis

shit jag brukar aldrig va så här trött nu kan jag knappt hålls min ögon öppna , det är jäkligt skönt att sova men då kommer jag typ inte somna när jag ska lägga mig i kväll och sen måste jag ta reda på när fotbolls träningen börjar halv sju kan jag gissa på.

..

ska köpa den här väskan vilken färg är frågan , vad tycker ni ?

my hair keep on growing

yes , ett stort misstag var att klippa av mitt hår , kort där bak och lite längre där fram klippte jag ju för längesedan och det har ju tatt sin lilla tid men det växer ändå snabbt nu tycker jag

orkidé

två bilder jag fotade i går eller jag tror det var igår.


oooj

allt i låten stämmer shit läskigt

fotat med cornelia


foto:jag redigering:cornelia

♥♥♥


sugen på någon av dem mest den första tror jag.
Båda kostar 249 och kommer från ginatricot

i'm running


Vaknade tidigt imorse för tidigt låg i sängen och lyssnade på musik jätte länge.
Åt nyss mat har ingen aning om vad som händer idag men nått måste det ju bli iaf
ska höra med någon.

design

håller på med en ny design helt själv! gjort det några dar inte så svårt men väntar på ett par bilder.
Nu ska jag sova jag vill sova. Niceee song


<3

skön kväll!
har inget annat än att tacka adrian cornelia anton viktor linnea & fanny

fan

Så jävla sur. Mamma har förstört min favorit leggings i tvätten har sagt till henne att det är handtvätt på dom plus att det står men nu är dom tvättade och förstörda i tvättmaskinen så nu händer det ut gummiband från dom , det blir inte roligt för henne när hon kommer hem..

du är så jävla underbar vad skulle jag göra utan dig

Älskar skolan så här inga jävla prov bara soft och imorgon är det fredag ännu bättre hoppas på en grym helg! även om vädret kommer suga. Härligt väder ännu idag men lite mer monligt än i går. Vid 6 tiden stack jag på fotbollsträning, gött att träna ute och i kvälls solen.

outfit 15/4


solsken

Sitter hos daniella ser på andraavenyn det är nog snart slut men spännande är det iaf. Efter det så sticker vi hem till mig så fotar vi lite. 

vitsippan

vårens absolut finaste blomma ♥

jag har världens grymmaste spotify lista nu tack vare daniella, LOVEEE

todayys

linne gina tricot , 129
spets leggings bikbok, 199
rosa jacka jc , 399


nya skor

köpta i stan idag , kass bild men ska på träning strax så har inte tid.

like others.

Namn -  lisabengtsson
Bor - Hemma
Ålder - 13, 14 i decmber
Född -  1996
Ögonfärg -  mörkblå
Längd -  150
Sko-strl - 36,5
Höger eller vänsterhänt - Höger

Stjärntecken -skytte
Hårfärg
- blondin
Födelseort
- halmstad
Tycker du om att plocka svamp - har aldrig gjort det vad finns intresset ?
Tycker du om godis
- finns det någon som inte gör det ?
Hur många gånger i veckan äter du godis
- 2 kanske
Äter du ofta nyttig mat
- aa
Du ger mycker komplimanger till andra-
a de gör jag
Är du nöjd med ditt förnamn
- nja
Du tycker du själv är smart
- ibland är man blondiiee
Vad är sämst hos dig
- min längd
Vad är bäst hos dig - inget


Har du bra självförtroende - a rätt så
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn
- många
Du tycker om att vara med det andra könet
-  ja why not ?
Känner du dina grannar bra
-  vissa
Är du en Björn Borg-fjortis - skulle inte tro de

Vad är det första du tänker på när du hör ordet "skola" ? - hate

Spelar du något instrument -nixpix
Har du några tatueringar - nej vill inte heller
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag
- vetinte
Tycker du om djur
- OFCOURSE

Dagens Låt - någon på ebbas spotify opera typ as dålig

dagens Saknad - ingen

Dagens Kläder - svarta spetsleggings blommigt linne rosa koftjacka
Dagens Mat -  korv och klyftpotatis
Dagens Köp - inget än
Dagens "Göra sen" - stan med dannie
Dagens Godis - inget

"BRUKAR DU":
Sova - SJÄLVKLART
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Snusa - blää
Klä dig i svart -  det händer ibland
Lita på folk - aa
Drömma mardrömmar - ibland
Gå i skolan -  JA
Gå i kyrkan - nej
Vilja dö -  ABSOLUT INTE

"HAR DU":
För många vänner - det går nt ha för många
Någon psykisk sjukdom -  nesch
Skadat någon - aa, linnea idag
Färgat håret - nej aldrig faktiskt
Några piercingar - nej
Egen dator - japp
Gjort bort dig rejält - hahah ah

det fick ni veta lite om mig


ååååååååhhhh

jag saknar thailand så underbart.
Och jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren och den här sommaren kommer bli bättre en förra den kommer bli så grym jag kan aldrig sluta längta men nu är värmen här iaf, 9 veckor kvar till sommarlov härligt.


imorgon..

Nu är det slut med paradise hotel himla synd faktiskt för det är så sjukt bra har sett alla avsnitt nu på datan och jag kommer verkligen sakna de synd som fan att dom inte kan göra en ny säsong de hade vart något. Det blev typ inga ballong bilder idag med daniella för hennes kamera dog och jag hade inte med min , men det blev några få och dom slänger jag upp imorgon. Imorgon blir det även stan med dannie ska köpa skor och kanske något mer sen efter stan blir det träning ingen kul träning kommer det bli typ löppass runt halva falkenberg menar det.

hos daniellapella

Nu sitter jag hemma hos daniella vi kom nyss inne var runt lite i en ko hage vi lekt med ballonger "hihi" Nu har vi kommit in och sitter med våra ballonger och lyssnar på skön musik. Vi ska börja fixa lite för fotografering med våra ballonger så det betyder att bilderna kommer i kväll eller i morgon. Skolan idag gick väldigt snabbt skönt som tusan plus att det är så himla fint väder så efter skolan cyklade jag och daniella och köpte glass någon ny smak as god sen satt vi på hennes balkong.

någon som har smakat..

Den här måste jag smaka den här ser så himla god ut.

homies

hej. Har ju vart på läger med fotbollen hela helgen! det var otroligt roligt särskilt lördags kvällen som jag skrattade. Nu är jag hemma och påsklovet är slut imorgon börjar skolan buhu. Vi kom hem med bussen vid halv fyra idag och då åkte jag hem och packade upp och fixa sen mötte jag upp linnea så la vi oss på gräset en stund i solen sen slocknade jag nästan hos linnea kunde inte ens hålla ögon öppna ,sov ju inte mycket där kan jag säga. NU SKA JAG SOVA !

happinesss

nu ska jag lägga mig tror jag men det blir alltid typ att jag sitter uppe en timme till men pussss.

läger

hej jag är rätt så seg på att blogga men när det inte händer nånting har man inget att skriva om. Idag har jag legat hemma och kollat på paradise hotel hela dagen det går absolut inte att sluta titta på det är så jävla bra. Sen har jag packat med sticker till helsingborg imorgon på läger med fotbollen det blir nog bra eller ah det kommer ju inte bli as kul men roligare än förra året iaf.Nu ska jag försöka att släppa paradise hotel och snacka med några på skype istället för annars får jag säkert ont i huvudet.

nattinatti

Nu ska jag nog sova tror jag är ganska trött men pratar nog på skype ett tag till. Imorgon måste jag ta tag i mitt rum okej så stökigt är det inte men jag kommer inte ihåg när jag hade det så här stökigt sist. ÅH jag vill göra om mitt rum
* ta bort skrivbordet
* slipa väggarna så jag kan tappesera det är finare med tapet en med färg.
*mublera om
* nya saker
usch!

new


jeans

jag kände för det kommer bli ännu snyggare när dom ska tvättas för då fransar det sig.


Igår sov linnea här det blev inte som det skulle vi skulle till jamie ju med daniella men det blev inte så. Klockan halv tolv idag hämtade vi upp daniella så stack jag och hon till kungsmässan  , ett och annat var slut av det jag skulle ha men fick köpt två saker iaf kan visa sen. Blev ingen löpning idag för får host anfall så fort jag springer men det blir läger i helgen istället. Nu ska jag sätta på tv:n och se om det finns ngt att se

dreaaaaams

cha.
Vaknade halv elva imorse nu har jag gjort mig iordning ska bara klä på mig sen ska jag fixa mat. När linnea kommer hem hem och vi har packat så sticker vi till jamie där daniella är , det kommer bli bra !

dagens slappoutfit?


sämst!

Har precis kommit ut ur duschen nu. Den här dagen kommer suga bara jag här hemma själv , nu ser jag på temptation island en bra film. Nu ska jag fortsätta kolla hörs !


godmorgon

Vaknade idag av att solen sken in rakt i ansiktet på mig så sprang och rulla ner rullgadinen så somna jag om en stund till. När jag vakna kolla jag ut genom fönstret och hoppades på lika fint väder som igår men nej det var det inte det var grått och små soligt usch det ska börja regna nu i många dar. Jag behöver åka ner till stan idag , måste köpa mina skor innan dom tar slut men det är ju inte uppet. Pratar med linnea på skype nu ska snart gå upp och börja fixa mig vet inte vad som händer idag men det dyker väl upp något förhoppningsvis.

evening

cha. Nu har bror kommit så ska vi typ äta nu och sen sticker jag till linnea ikväll det blir mys. Ha en bra kväll

spring

det är verkligen vår nu alltså så jävla härligt. En skit bra dag också kunde inte blivit bättre jag fick leta länge efter mitt påskägg iaf.
Oredigerad

redigerad

-jag älskar dig

påskafton


love (L)

härligt! jag och cornelia har vart ute hela kvällen vi kom in för ett tag sen då satte vi på talang 2010 lite jävligt kul. Vi gick runt hela tröingeberg inte för att det e så stort men vi tog lite kort sen så försökte vi träffa några men det var ingen som kunde då blev jag lite sur , men då gick vi hem till anton i stället och snodde hans hund och gick ut med den oliver<3 Nu ska jag se om det är någon rolig människa som vill prata med mig på skype.

klänning 399 , ginatricot

YES

corneliaborelia.

Hellu. Cornelai gick nyss hem hon skulle äta mat och så. Det var lite kallt på påskpromenaden det blåste ju och så men man fick godis påskmust saft klubbor bla så det var inga problem för oss vann inget för glömde köpa en bingolott tog bara själva ett kryss två brickan och den lämnar man för att få svar. Vi var bara där en timme sen när vi kom hem till mig satte vi på film wallander vålnaden riktigt bra! möter upp cornelia senare för en vandring ute någon stans pusss.

älsklingsomfan

älskliiiiiing.

done!

före

efter

nu sticker jag snart och jagar påskägg! ^

lisa, 2/4


lila tunika från ginatricot, 199
strumpbyxor lindex, 99
svart cardigan , h&m 99

vinberg !

Ska gå och göra mig iordning nu för klockan är halv tolv. Sen blir det påskpromenad med cornelia i vinberg jag ska ha godiiis !. Pratade på skype i går till halv ett sen vakna jag halv tio imorse så jag är lite trött men det går över. Slänger upp dagens outfit later

påsklööv

om dt blir bra så blir det kungsmässan på tisdag fett najssssssssssssss

blomma.

dom första är ordigerade och den sista bilden redigerade jag för färgerna var så ljusa från början.

yeaah

LOV nu härligthärligt.
Hoppas allt blir som tänkt bara. Skippade träningen idag för jag har fortfarande hosta är med på träningsmatchen på söndag i stället det är bättre en att vara med idag. Var ute och tog kort innan då blåste det skit mycket och små regna men nu är solen framme lite den håller på att gå ner hoppas det blir sol hela påsklovet. bella och tyra show om en timme. Väntar på mat nu också är jäkligt hungrig.

RSS 2.0