-

orkar inte blogga, jag kämms över min blogg jag kämms fan över mig själv kanske jag borde?

sjukis

jag orkar verkligen inte.
knarkar
läppsyl,ipren (har inte tatt någon idag ), bisolvon hostmedecin,läkerol, nässprej, näsdukar

jävla skit!

Uppdaterar inte för jag orkar inte. Jag är sjuk nu det började i fredagskväll typ sen igår kväll mådde jag så jävla dåligt jag frös som fan hostade snorade ont i bihålorna svullen ihalsen a fyfan. Var och firade morfar igår kväll som fyller 80 på tisdag vi åt jätte god mat på resturang , men jag hade ingen matlust igår. Fan att jag har fått detta också mamma och dom ska iväg på tisdag och då ska jag vara och sova hos linnea men dom får ju stanna hemma och jag inte e frisk. Daniellaälskling har fotat

bella&tyra show

Pratade med linnea på skype nyss hon la på och sa att hon skulle ringa upp mig för att hennes mamma kom hihi jag tror hon har glömt mig. Hjälpt pappa nu mamma & pappa hade beställt hem nya matbords stolar som kom idag så hjälpte jag han damsuga upp allt smuts och små kartong bitar som blev nere i hallen. Nu kolla jag på klockan och nyss var hon kvart i men nu e hon nio hoppsan nu börjar bella och tyra show så jag skriver imorgon för sen ska en trött lisa sov godnatt !

fokus on the spring.


äntligen

Jag är så jävla glad. Har inte hunnit blogga något idag hann inte i skolan och direkt när jag kom hem gjorde jag iordning lite mat och sen satte jag mig och plugga på matten det är rätt svårt det är några stycken jag inte fattar. Vid fem tiden slutade jag iaf plugga nu är hon fem ihalv sex och jag måste bara gå ut det luktar vår ute så jag blir galen. När jag cyklade hem idag ångrade jag mig att jag inte tog min skinnjacka i morse så jag fick svettas i min vinterjacka. Nu måste jag springa ut kommer nog in med någon bild senare.

ska få tag i den vad som en krävs

måste se den den kommer ju inte komma ut på dvd och har redan gått på bio.


jag ska bara för att jag vill.

yo.Var snäll och gick ut med linneas lille vovve stina eftersom hon orkar inte som vanligt och för mig är det inga problem. Nu kanske jag ska dra ner till dannie och hoppa studsmatta första gången för i år i sånnafall fett sugen på det men problemet är att jag orkar fan inte cykla hem sen från dannie bara massa jävligt tråkiga uppförsbackar. Jag måste även ståda på mitt skrivbord för det är inte så najs.

jag älskar färger


bara för att ..

Jag och elina underhåller oss med photo booth på svenska lektionen.

18:57

Jag har fan inget att göra klockan är ju bara sju det finns inget på datorn alla program börjar typ om en eller två timmar. Ikväll hade jag tänkt att kolla på dejting in the darl förjävla kul alltså. Men tills dess så får jag väl sitta här och vänta på att någon ska lägga upp ett inlägg som jag kan läsa eller något annat.
Annars längtar jag som fan tills nästa helg för om dannie pannie får pengar då så åker vi till kungsmässan
och shoppar och jag längtar verkligen ihjäl mig är så jävla taggad på det och tyck inte jag är konstig men det var nog 5-6 årsedan jag var där så jag kommer inte ens i håg hur det ser ut ;o

skit med

Jag är rätt sur nu för jag har letat ett bra tag efter skor nu.
Jag skulle haft dom här men dom var fan slut i min storlek fan säger jag bara.
Dom passade min fot as bra jag har ju så jävla smala hälar fötter överhuvudtaget så
det kan vara rätt svårt att hitta skor som passar bra men nu gjorde jag de och dom var slut.
Om ni vet någon bra hemsida med skor så snälla kommentera den, typ i den här modellen ?


every where ?

Tisdagar är typ dom bästa dagarna i veckan i skolan då . Inga jobbiga lextioner och tisdagar går nästan alltid snabbt. Mamma kom och hämtade mig och linnea i skolan kockan två linneas pappa körde oss till skolan eftersom det ösregnade i morse. As fint väder nu så jag funderar på om inte jag ska gå ut men det är ju typ ingen som kan följa med och jag orkar inte gå ut själv + att jag är trött. Sitter och försöker få tag i någon som har engelska verben så dom bara kan skicka dom.

clothing 23 / 3


orka

Har inte orkat blogga vart på så jävla dåligt humör.
bråka som fan med mamma och pappa vid maten också jag gick och duscha och det var som om jag duschade bort mitt humör för nu är jag nästan glad. Pratade med ida & cornelia i eftermiddags vi prata om att åka till halmstad på lördag så jag ringde runt några gånger men vi fick inte ihop det det blev stressigt för alla och vi kunde inte var där så länge så det blev inget.

a peace of colour


the past

sommar bla..

gamla bilder ;s
saknar sommaren

regn & dimma

Fuck så tråkigt väder.
Linnea sov ju här igår natt det var riktigt kul vi åt godis och så pratade
vi lite på skype. Sen så pratade vi lite om oss när vi var små hahha jag skrattade så mycket så jag svettades när linnea berättade om när jag kissade i min papperskorg på mitt rum jag var saiko. Ikväll är det bara jag inte sådär kul har precis ätit tacos ska nog se på körslaget ikv men det kanske finns nått bättre?
Imorgon blir det bingolotto med laget ska upp till göteborg , åker vid kvart i fyra i mån
skriver om vilken kanal och vilken tid imorgon så ni får inte missa oss !
säger grattis till cornelia som blir fjorton idag.

wihoo

Nu väntar jag på linnea ska gå ut och hämta cocacola strax.
Om en halvtimma blir det let's dance har redan gjort det lite mysigt haha
det är ju typ inga kvar i let's dance har jag kommit på det är väl final snart ?

19onde mars , fredag

hello.
äntligen helg eller själva veckan i skolan har ju inte varit särskilt lång när vi hade studiedag i måndags.
Slutade tjugo över två idag då cykla jag och ebba ner till stan köpte bara en foundation men det var bara därför jag skulle dit så hade jag så tur också så det fanns en kvar. Gick in på telia en snabbis sen skulle kolla efter hörlurar men dom fanns inte lite synd det var ju dom där jag hörlurarna jag la upp här jag skrev ju att dom fanns i berlin som närmst enligt den sidan då men elina sa att hon hade hittat dom på telia så jag gick dit och kolla. Ska träffa linnea sen hon var skit trött nu så jag går till henne sen.
lille vincent 3år och posar som abbe

trening

Nu blire träning ! väntar på linnea och hennes pappa dom kommer om tio minuter så jag bloggar lite är färdig. Utvecklingssamtal innan det gick bra inget viktigt bara bra. Torsdag idag även fast det kändes som fredag när jag vaknade imorse men imorgon är det fredag och den efterlängtade helgen eller den är alltid efterlängtad av mig. Efter träningen blir det tyra och bella show skitbra !

tjockis

men jag får skylla mig själv.
pappa var snäll och köpte, på toppen är det vit choklad blåbär en vindruva ett bjönbär och granatäppelkärnor sen
är det jordgubbs mouss och choklad i botten med choklad bitar i och en cola på de ^^

lite bättre än alla andra ?

hello , kom nyss hem från skolan jag är ganska trött så det passade ganska bra för när jag kom hem låg murre på min brors säng och hade sovit där i två timmar så jag gick och gosade med han. Senare ikväll blire träning nu händer det inget ska vila pratar med cornelia och johanna på skype med.
Bilden blev inte så bra i kvaliten rörde mig eller något

17/3 2010

todayy.  kofta ginatricot 199, schal 99 ginatricot , vitt linne jc 149


NEED

SKA HA DOM HÄR.
men frågan är hur jag ska få tag i dom närmsta affären är Berlin -.-

sextondemarstjugohundratio

förlåt för att inte bilderna från tjejkvällen kom igår hann inte. Sen dom bilderna jag tog det blev typ tre stycken för min kamera dampa för det var ett stort fingeravtryck på linsen. Skolan har varit som vanligt i dag tyskaprov hade vi det gick bra tror jag eller ganska. jäkligt gött att komma hem från skolan och inte ha något att plugga på, så jag och linnea har kollat på dating in the dark hela eftermiddagen skitbra!
Girlsnight yeeey



härligt

hej nu har jag bäddat rent och storstädat mitt rum:
dam torkat alla möbler dammsugat sedan torkat golvet nu är
det rent och fint här inne. Nu tänkte jag gå ut i solen och ta kort kommer
in med bilder sen och även bilder från kvällen igår :)

15 mars

Hej !
kvällen och natten var otroligt bra det bara slutade med att ida och fanny började spy sen efter en stund mådde dom bra haha. Vi sov ute i idas mammas blomsterbod på madrasser riktigt mysigt. Jag sov på linneas jätte stora madrass den är överskön. Jag somnade halv fyra och vaknade halv nio sen låg jag och halv sov till kvart över tio sen började jag och linnea med kuddkrig haha.

Nu är jag riktigt trött vill sova för jag sov ju inte så mycket i natt antligen ska jag lägga mig och kolla på tv nu och plugga pyttelite sen eller så ska jag plugga lite nu och sen vila jag vet inte vilket som e bäst. Bilderna från igår kommer sen det lovar jag :)

sucker


jag hatar att stoppa i täcket i påslakanet det är det jag försöker
göra nu jag hatar detta starkt !

kanon

Kanon är det nu asså. Jag känner mig ganska så efterbliven för alla andra skrev det typ för några timmar sen, ikväll är det tjejkväll så jäkla grymt kände inte alls för det innan idag var grymt arg på mig själv tyckte bara att jag var såjävla ful. Nu är allt bra ska plocka iordning på mitt rum lite smått nu sen får jag nog packa för om en timme ska vi åka. Kommer inte blogga något ikväll alls för jag ska inte ha med mig datorn men imorgon när jag kommer hem kommer det massa bilder och inlägg.

insperation från h&m


1. tunika/topp- 99
2. leggings - 99
3. armband- 59:50
4. skor- 199

final i melodifestivalen.

DARIN ELLER TIMOTEIJ SKA VINNA.
Har redan knarkat sönder dom låtarna sjukt bra så jag satt här på mitt rum med en mjölkchoklad
och sjöng högt till, sån är jag.
vem tycker ni ska vinna av alla 10 ? :)

cup

Hej på alla och hej på sol !
skoja men jag blir så glad när det är sol utomhus. Kom hem för en timma sen fick gå upp kvart i sju i dag inte sådär jätte kul. Pappa väckte mig en kvart försent med så jag fick stressa sen för ida skulle komma och hämta mig kvart över sju. Vi gick inte vidare spelade ju inte heller med mitt eget lag utan 95:orna men vi spela oavgjort två och förlora den sista. Sen hade jag ida och ebba enormt kul när vi vänta på pappa då körde vi charader. Nu ska jag rensa lite papper.

give me you're love, it's fantastic


sunshine.

Fredag äntligen.
Ingen jobbig dag is kolan inte fredagar är lugna. Hade förväntat mig att ta hem hyllan idag från träslöjden så skulle den lackas och torka i 6 timmar. Jag och daniella cykla hem till henne efter skolan och bakade lite kladdmuffins blev det och dom blev kladdiga. Sen var det så jäkla fint väder ute och fruktansvärt varmt varmast i år ! så vi gick ut och tog kort jag var i skjorta och sen linne och frös inte ett dugg så himla härligt slänger upp några bilder sen. Sen stack jag hem vid sex men när jag var hemma kom jag på att jag hade glömt data väskan så då fick jag cykla tillbaka såklart så hade jag träningsvärk i låren med great. Nu ska daniella skicka bilderna till mig.

sova

Hemma från träningen har duschat och är ren och klar. Jag brukar känna att jag blir pigg efter att jag har duschat men inte den här gången! Det var jobbig träning men skitkul den jobbigaste hitils iaf. Nu ska jag bara lägga mig ner i sängen och sova är så trött överalllt i benen står knappt upp. Imorgon förväntar jag mig inget annat en att vakna upp med en jäkla träningsvärk. Nu ska jag som sagt sova vi börjar nio imon också. Godnatt sov sött.


ganska längesedan ?

gud kommer ihåg att jag var jätte sur här.

wiho!

lätt att jag ska beställa denna, tack danniee

you're out of my life.


you are my own you always be no matter what.

guuuuuuuud

jag dog typ nyss ,så  sööööööööööt !

it's over.

Hehj. Nu har jag precis druckit upp min cola och känner mig tom skoja bara. Kom hem nyss från skolan då. Fick mina ramar av ida som var snäll och köpte dom åt mig igår, fyra stycken en stor tre små som jag sätta upp på fredag förhoppningsvis för då är min hylla klar som dom ska sitta på det blir nog kanon men är inte hundra på vilka bilder jag ska ha några jag tagit iaf. Träning ikväll i stallet kan bli kul. Nu ska jag kolla bloggar tror jag och lyssna på musik.
Kanske den här i ramen ?

pink


värsta söta outfiten :D

en dagens

Dagens mående: bra idag!
Dagens person/personer: linnea
Dagens låt: kom- timoteij
Dagens klädsel: jeanstights tröja linne
Dagens smycken: armband
Dagens vill ha: sommar kommer inte ändra mig det står samma sak här varje gång
Dagens roligaste: klassen
Dagens tråkigaste: vetinte
Dagens planer: kolla på engelska texten
Dagens längtan: sommar , fredag
Dagens saknad: ingen
Dagens tvprogram/film: wallander mastemind & andra avenyn
Idag har jag insett: att jag är social eller är jag .. ?

så får väl jag uppdatera också..

hej tionde mars idag iaf någon har missat detta ^^
Skola idag som vanligt hände inget speciellt faktiskt.
Cyklade idag det var inte kallt idag alls det känns som det börjar
bli vår nu på riktigt. Sen plugga jag lite bara och sen cyklade jag vidare
till linnea vi kollade på filmen som var i söndags hon hade spelat in den
wallander - mastermind det var den bästa wallandern jag någonsin sett
så jag tycker att ni ska se den om ni inte sett den. Vi kollade på andraavenyn
också det var bra. Imorgon blir det inspelning på våran film i svenskan äntligen
vi har komedi och den är rätt rolig faktiskt. Ikväll tänkte jag kolla på drömmen om italien.

hej

Jag har inget att skriva egentligen men tänkte bara berätta varför jag suger på att blogga ska bara ta min dag först: Vi slutade två då cyklade jag hem i det fina vädret så himla härligt men nu har man fått höra att det ska komma snö på torsdag och om dte gör det vet jag inte var jag ska ta vägen. Sen åt jag lite och sen iväg på fotboll det var inte farligt alls som jag skrev han snackade bara lugnt och sen blev det 20 min spel. Nu lyssnar jag på musik och ser om något blir bättre.
Jag bloggar dåligt nu för jag mår inte bra
jag är ledsen osv jag önskade att det var som jag trodde
men man får inte alltid det man vill och den här saken var verkligen något
jag ville jag ville va med dig.



tv

ser på familjen annorlunda nu jäkligt bra !
Imorgon har jag sovmorgon till halv tio det är bra det med vi har ju sovmorgon på måndagar
tisdagar och onsdagar så vi har det lite lyx vi (y). Jag har jävligt ont i min läpp i mitten på under
läppen har det spruckigt och sedan har jag hjälpt till att bita där med så det gör svin ont smörjar
med salva hela tiden !

outfit 8/3


tröja = ginatricot
jeans leggings= ginatricot
klocka= linneas present från thailand

lugn dag

Kom hem från skolan idag vid 3 och jag hade inga läxor eller något att träna på känns grymt skönt. Kom hem nyss var och handlade lite med mamma inget speciellt. Imorgon blir det träning inte så kul faktiskt för det blev ju lite strul i helgen med cupen som var dom hade ju toppat laget så det var ett toppat och ett vanligt så det var flera som blev besvikna och drog sig ur sen hade laget inga spelar kvar så det var bara det toppade laget som spela så nu är tränarna jätte arga så ska dom typ ta det imorgon så det skulle inte bli något spel. Jag tycker inte det är något att vara arg för egentligen för man toppar inte ett lag på en inomhus cup vad ska det vara bra för så tränarna får ju skylla sig själva när dom gör så. Ska nog läsa lite nu tror jag. Bild tagen nu precis


sommriga/våriga accesoarer

detta är från h&m

kände att jag behövde skriva

När du inte svarar mig får jag ont i magen och undrar om jag skrivit något fel.
Det är ingen som har sagt det du sagt till mig någonsin dom två senaste veckorna har
jag varit lycklig underbart lycklig. Jag blir avundsjuk på saker o ting. Jag vet inte vad du vill
men det du skriver till mig skriver du inte till andra men jag vet inte hur jag ska ta det jag vet
ju inte exakt vad du menar men jag blir varm som en sol av det du skriver. Jag skulle nog vilja
vara din men någonstans där inne finns en osäkerhet men det är nog bara för att jag inte är van
jag är inte van av att känna mig speciell jag är inte van av att någon säger så till mig, att jag är först.
I dina ord verkar jag vara någon som jag aldrig trott att jag är.
jag har bara varit den som alltid är avundsjuk på alla andra när det gäller sånt.
Du är underbar så jävla underbar.


fyfan!

Jag åt nyss en godis som jag trodde skulle vara god choklad. När jag tog ett bett sprack hela godisen och det kom typ ut en liter sprid inte så mycket men det var skit mycket kräktes nästan det var typ konjak eller nått så nu är det en stor ring i min säng som stinker som fan så nu ska jag bädda rent om det är intressant att veta. För en pytte liten stunds sen började world trade center har sett filmen innan men den är otrolig så den ska jag kolla på håller på nu.

bloggar dåligt

Hej. Kom hem vid 3 idag då drack jag en smoothie sen gick jag direkt till linnea riktigt skönt att träffa henne. I varberg blev det lite saker är nöjd. Imorgon skulle det varit cup men vi hade två lag från vinberg och det är bara ett av dom som ska spela och jag är inte med i det behöver ändå plugga i morgon så. Jag vill ha chips som fan och dipp jag dör så himla sugen vill inte ha godis vill ha chips shit!. Ikväll blir det melodifestivalen här hemma inte det roligaste som kan hända men det var mysigt i varberg idag så allt kan ju inte vara roligt ;). Sen fick jag två fina presenter av linnea också.

jeans
tröja
skinnjacka + schal
skärp

älskling<3

NU HAR LINNEA KOMMIT HEM OCH GISSA OM JAG ÄR GLAD ?
ska träffa henne snart först så ska jag och mamma till varberg en stund sen så ska jag
till linnea jag har saknat henne så.
Godmorgon alla !
tänkte bara skriva att jag åker nu skriver när jag kommer hem vad jag har köpt och så.
PUSS

dagen=uppochner

SKÖN DAG I SKOLAN träslöjden var riktigt mysig faktiskt. Efter blev det som sagt cornelia vi var här hos mig sen mötte vi up daniella och cyklade te hemmakväll och köpte godis kvällens höjdpunkt. Imorgon blir det nog varberg med mammi då får jag nog med mig hem något iaf för jag kommer knappast komma hem tom hänt det kan jag lova. Nu ska jag typ sova snart pratar lite på skype sen somnar jag nog om jag kan gå därifrån. GOODNIGHT

os skoja so

Konstigt nog har jag alltid tid att blogga på so lektionerna ? men per snackar och jag kan lyssna och skriva samtidigt dessutom är det inget intressant han snackar om vad det är mest av i världen dom som är solbruna och fina eller oss vita haha lika ointressant som alltid. I eftermiddag blir det cornelia och imorgon ska jag nog till varberg det hoppas jag på. En vinterbild som jag tog för några veckor sen

Orka

fick en as omogen kommnetar nyss man börjar ju undra om dom är småbarn haha. Har pluggat lite nu och gjorde precis zebra naglar dom blev inte så bra det var ganska svårt med ränderna. Ikv blir det träning det är jag sugen på hoppas min huvudvärk går över så blir det nog bra. Imorgon är det helg så jäkla bra ! ska nog upp till varberg tror jag men jag vet inte säkert än sen på söndag är det cup kanon. Vill läsa liite på min bok nu tror jag ska göra det den är så jäkla bra så man kan nästan inte sluta. Här är grejerna jag köpte på gekås igår bla boken.



bok
två nagelack
strumpbyxor
hårspännen
och ett vanligt rosa usb minne.

outfit 3/3 2010


tröja jc- 399 om jag inte minns fel ?
jeans leggings ginatricot - 50 REA
linne jc- 199

gekås, 3/3

Hellooo. Är hemma nu vi hoppade av vid falkenbergs tågstation så pappa kom och hämta oss där.
Det var typ inget jag köpte men jag skulle ju dit för att kolla på skor på skokanon men dom kom
i april eller maj. Slänger upp bilderna imorgon för det var så jävla segt nu.

hitta eget ?

hej. Blev lite sur här nyss men det spelar ingen roll. Nu sitetr jag här på min svenska lektion och idag skulle vi egentligen börjat spela in våran film idag men två personer saknas så vi får väl bara sitta här för vi har inget annat att göra niceee ! Vid halv 3 går bussen till gekås så vi får typ springa dit för vi slutar tjugo över två men vi får nog gå lite tidigare. Jag ska nog kolla på andra avenyn nu med dannie det har varit efterlängtat och nu har det börjat igen.
fanny på bild. Me fotograf

äntligen

Cornelias pappa var snäll och körde mig till vinberg där jag sprang in och hämtade mina nycklar sen körde han hem mig. Nu har jag tatt min varma dusch och jag är enormt trött och hungrig JAG VILL SOVA ska lägga mig tidigt ikväll. Jag ska kolla på glosorna lite nu sen får det räcka för idag för jag orkar inte. Längtar riktigt mycket tills snön har smällt då måste det vara vår alltså men som tur är så ser man ju gräset på flera ställen iaf så det har redan smällt mycket. Efter glosorna ska jag göra ett collage tills maten blir färdig. Dessa måste jag ha !

utelåst

SOM FAN. När evelina hade schussat hem mig kom jag på att jag hade glömt nycklarna på träningen så då stod jag där ett tag sen så var jag tvungen att springa hem till cornelia för jag frös ihjäl annars. Sen så hade jag ingen mobil heller så jag hade inget val som sagt och cornelia bor närmast just nu. Nu är jag inne i värmen igen och ska ringa till pappas mobil så får  jag fråga när han ska komma hem för jag vill in i en varm dusch och sen lägga mig i min säng.

träning

Nu blir det träning snart. Cyklade till skolan idag för första gången på as länge jag har åkt bil i månader nu och det ska jag vara riktigt glad för det har ju vart så mycket snö och slask. När jag kom åt jag typ sensatte jag mig och läste engelska texten och nu ska jag byta om. Jag fick mina pengar av pappi till imorgon så det blir kanon. NU smällter bara snön mer och mer och jag vill ha vår nu hoppas jag att det inte komemr nån mer snö på allvar.

todayy


jeansväst- h&m
t-shirt tunika - jc
lack leggings(syns inte så bra)- jc

så sjukt det bara kan bli

Jag läste nyss från en tjejs blogg om en liten kille som blev mördad han var bara fyra år.
Han blev mördad av två stycken den ena var fem och den andra sju. Det är otroligt dom måste
vara störda hur är dom uppfostrade egentligen ? Polisen ville läggga ner fallet från början för dom
såg det som en lek som gått snett men efterlyst har tatt upp det nu 12 år senare händelsen.
Små killarna berättar själva i ett polisförhör hur dom mördat kevin.
här är kevin som blev mördad av sina kompisar


1 mars

Idag för första gången på länge känns det riktigt skönt att det är måndag början på en vecka..
Jag vill ha tid på mig den här veckan. Jag har fått två nya prenumeranter härligt ! Imorgon är det träning
längtar riktigt mycket så vi kan få reda på lagen till oskarströms cupen nu på söndag. I kväll blir det familjen
annorlunda wetterholm i tyskland hhahah det ska bli roligt att se på. På söndag kommer även linnea hem och jag
saknar henne för mycket nu har skrattat för lite nu när hon är borta. Jag saknar pengar just nu äger inga typ skulle
behöva till på onsdag gekås med cornelia och dannii då så jag får väl pengar av pappi då.
Leona Lewis- I got you

RSS 2.0