<3

dessa klockor är grymma.
Har funderat länge på vilken färg man ska ta ;)

MM&Mf elr hur cornelia?

Sitter hos mormor och morfar nu jävla tråkig kväll asso, men höängde med eftersom mormor fyller och det känns som jag aldrig träffar dom. Mysig kväll med linnea och cornelia igår det blev årets första jordgubbar riktigt goda var dom och självklart vanilj glass till. Blev cornelia innan idag också. Nu ska jag fortsätta snacka med ida på skype elr så går jag ut till dom andra. pussiii

look like that

HEYYHEYHEY , hemma nu åt nyss lite mat åt inget i skolan förutom godis det var världens äckligaste skabbigaste mat FISKPUDDING. Nu väntar jag på linnea som ska komma till mig snart ikväll ska vi till falkenbergs bal med cornelia ida och daniella. As äckligt väder ute också vaknade upp i morse då var det klarblå himmel och sol inte världsvarmt men ändå och sen fram mot dan börja det ös regna och nu är det helt mulet fyy.


21:38

Fotbolls träningen ikväll var grym inget speciellt egentligen. Nu kollar jag på kniven mot strupen det var linnea som ringde och sa att jag skulle kolla för dom är ju i falkenberg denna gången vår stad (y nu ska jag fortsätta kolla.

tycker att du ska bli frisk nu cornelia , kommer du i morgon vännen ?

ah

hey, hemma från skolan nu. Gör ingenting bara lyssnar på musik. Har ätit varmamackor men jag är sjukt sugen på kladdkaka, får se om jag bakar någon. Linnea kommer hit vid fem någon gång sen vid kvart över 6 sticker vi på fotboll.


vad har värmen tagit vägen ? , visst det kan vara sol och så men det är ändå inte varmt vädret går upp och ner . Jag vill ha en riktigt sommar.

strand bilder

var ju i glommen i söndags.




h&m

har klickat hem lite saker från h&m för ett litet tag sedan + en svart munkkofta. En del saker har jag fått men inte allt , väntar fortfarande på linnerna shortsen och bikini byxorna.

äppelblommor


foto: jag

underbar dag

Vi åkte ju upp till halmstad i morse för stå där gick lite segt i början men sen rulla det på och vi fick in över 400 kr. Vi var klara vid halv tolv då gick vi till donken och åt , fick med mig ett linne från bikbok och en tunika från ginatricot.
grymt väder var det idag med hoppas det hålelr i sig.
älskaaaaaa

en blick säger mer än tusen ord


härligt,härligt

HEY , bakat med linnea idag två ambrosiakakor. Opertationdagsverke imorgon jag ebba linnea och lina sticker till halmstad imorgon och står på torget och säljer lite kakor (y) sedan blir det för hoppnings vis att kolla runt lite i affärer. Min bloglovin cpar jag har uppdaterat loggat ut loggat in allt men inget funkar. Hoppas på skit bra väder imorgon , skriver imorgon puss

sucks

skriver typ bara ibland nu för tiden , har aldrig tid det blir minst uppdatering på helgerna.
Denna helgen har jag inte haft tid.

fredag:
Eftermiddag med linnea. Match på kvällen 1-1 blev det. Kom hem vid tio och var svin trött så la mig och somna.

lördag:
Skulle blivit tält med daniella linnea cornelia & fanny ensamma hos linnea. Men det var långt ifrån som det skulle vart. Det gick inte att tälta av olika andledningar. Så jag spenderade eftermiddagen med linnea och cornelia , vi sola och hoppade studsmatta med vattenspridan under , härligt! sedan åt cornelia hos mig och vi satt och fundera på om vi skulle sticka till fanny där linnea skulle vara under kvällen men cornelia mådde inte bra så hon stack hem. Jag skulle sticka till fanny men sen fick jag reda på att linnea hade svin ont i huvudet och hade spytt så hon låg hemma. Så kvällen slutade till slut med att jag stack till fanny där linneas familj och en till familj var sen sov jag där mysig kväll.

söndag: Vakna vid elva hos fanny, gick upp åt frukost och fixa oss. Sen låg vi nere vid datorn. Men sen kom fannys föreldrar hem med mcdonalds så vi åt. Sen gick vi ut i det as härliga vädret sol och super värme, vi sola på fannys studsmatta och snacka. Vid fyra hängde jag med fanny till hennes mormor i glommen och åt äppelpaj , vi var vid stranden och fotade fannys lillebror vincent. Sedan kom jag hem vid 6 någon gång har hunnit plugga duscha fixa och lyssna på musik ofc. Nu ska jag sova ha d
kan inte visa bilderna från idag nu eftersom jag måste låna något speciellt av linnea så jag kan få in bilderna på datorn

helg!

Lugn dag kom hem vid halv 3 , träffade linnea och spelade lite volleyboll. Nu blir det snart match i varberg , kvavt och varmt ute men annars blir det riktigt kul. Imorgon blir det förhoppningsvis tältning med några tjejer hoppas det blir som det ska bara! Kommer hem vid kvart i tio ikväll ungefär, matchen börjar 19:00 hinner kanske slänga upp ett inlägg i kväll om inte så hörs vi imon , pussisar

something pink



-

hej. förutom seg uppdatering har det varit två underbara dagar, igår var det 28 grader och sol först var det orientering i skolan vi slutade vid halv ett typ sen så var det vatten krig med fanny cornelia & linnea sedan blev det lite volleyboll. Idag var det ingen sol men det var 20 grader typ. Hade ont i huvudet hela dan idag och det blev ju inte bättre när jag cyklade hem och det var as varmt. Men jag tog en huvudverkstablett och det gick över då stack jag till linnea med cornelia och lina även där blev det lite vatten krig & volleyboll. Fan vad jag har tatt vara på om här dagarna så jävla tur för nästa vecka ska temperaturen gå ner och det ska regna fan med.

Nu blir det fotbolls träning , puss


hjälpppppp

jag kan inte föra över bilder från kameran till datorn har testat allt det går inte , fan allt ska jag förstör varje jävla sak.

white

super söt klänning till skolavslutningen..
kanske köpa? får se men den finns på nelly och kostar 259

fotbollsmatchen

matchen slutade 6-3 till dom det var otroligt nära vi tog dom, men nu gjorde vi inte de men vi gör det nästa gång tjejer.

jeansshorts

här är mina nya jeansshorts köpta för någon vecka sen , och nu har jag fotat dom.
299 kr o köpta på jc

kärlektillnaturen

Underbar dag igår helt otroligt. Cornelia kom och vi gick ut och fotade lite sedan dog hennes kamera så vi gick in igen och laddade den , under tiden såg vi på skräckfilm "one misted call 3 final" den var bra. Sen gick vi ute lite till och mötte linnea och solen kom fram och det var 26 grader ute igår var nära på att springa hem och byta till shorts. Jag och cornelia gick hem till mig sen igen och åt lote thaimat. Sedan gick vi tillbaks till linnea igen och kollade på film sedan sov vi där riktigt mysig dag. Nu blir det snart match ska åka om fem minuter.

@ lisa

jävla internetsladd

HEJ , har precis vaknat klockan är typ tio i elva. Jag är så jävla irriterad min internet sladd rammlar ut från datorn hela tiden bara för det är en liten flik på den som är låstnat så nu får jag sitta och hålla i den hela tiden. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills vi får trådlöst det kommer någon gång i slutet av maj.

svårt att få de man vill ha.

Hej förlåt för dålig uppdatering vet inte vad det är med mig faktiskt ? säger att jag ska bättra mig men det händer ju inte. Igår var det dm match på dan sedan låg jag hemma tills linnea kom hem till mig vid sju tiden. Vi såg på film och åt godis och myste sen sov hon här. Vi vaknade vid halv tio eller något sådant idag och gjorde inget speciellt sen bakade vi några speciella muffins goda blev dom iaf och jag sprang ut i trädgården och plockade rabarber och satte en liten bit på toppen. Nu blir det en hemma kväll för mig.. poss.

i do not hook up

Helu sitter hos mormor och morfar inte det bästa som finns men träffar dom aldrig och mormor hade gjort pizza. Mamma ska ändå köra hem mig sen då kommer nog linnea upp en sväng. Stan idag med daniella mycket mysig fick med mig ett par jeansshorts hem tar kort sen nu hinner jag inte skriva mer har 1 procent kvar skit också.. 

helu blöggen

Har nyss duschat och kommit hem från fotbolls träningen as härligt väder vare.
Annars har jag bara kollat lite på matten idag med linnea och sen blev det topmodel.
Imorgon sticker jag och daniella ner till stan och fikar och jag ska kolla på lite kläder.
pusssii

wiiiiiiiiiieeewiiiiiiiieeeeee

MIN FLODHÄST världens sötaste, jag är inte efterbliven har sett den innan



-

godmorgon sötnosar!
vaknade halv tio idag ville sova mycket längre för var uppe lite sent igår men nu vaknade jag. Nu kollar man på disney chanel yeaah! ska snart springa upp och göra mig iordning sen prata med daniella om vi skulle ner till stan för det är piss väder ute de ösregnar. ha en bra dag!

fredag

as lugn kväll blir det satt och vänta på dannie hela dan. Kanske ser en film ikväll eller något imorgon blir en grym dag.Nu blir det marsglass (y ha de fint





helg imon!

Dålig uppdatering dålig uppdatering jo jag vet det ...
Men igår var det bara en lugn dag med linnea lite matte fick jag gjort (y).
Idag var en mysig och busig dag med ebba linnea & cornelia vi var i vinberg hos ebba inga bilder blev det ebbas kamera var urladdad och ingen av oss andra orkade släpa med den till skolan. Nu ikväll var det träning var riktigt slapp och lat så det gick inte så bra. Nu ska jag snart hoppa i säng. sweet dreams

träning

pluggat idag inte kul men det gick fort.
Har hunnit äta lite korv med bröd och nu väntar jag på att dom
ska komma och hämta mig så blir det fotboll sen.
Har inte tid att blogga mer för ska springa och ta på mig fotbolls skorna.

vill jag ha ohjaa!


ingen bloggning

Hej!
med uppdateringen kan jag inte skylla på att jag inte haft tid denna gången hade ju tid när jag kom hem från skolan i morse men satt typ vid datorn då och sen snacka jag med ebba och efter det somna jag typ ;s Nu är det topmodel som gäller nice. KOnstig bild

moviiee

är klar nu sminket är borta pyjamasen är på ska bara springa och borsta tänderna sedan blir det film på 3:an. Matchen slutade 3-1 till dom, men vi kämpa tjejer kan bara bli bättre.

musicturnitaround

Klockan är tjugo i elva och jag vaknade för en liten stund sen har hunnit äta frukost och läst alla bloglovininlägg. Idag är det ju match åker iväg vid 10 i 2 och matchen börjar 3. Ska göra mig iordning strax sen kanske jag går ut det är as fint väder idag ju och säkert varmt. Ha en bra dag!
Ska jag köpa?
svarasvarasvara

natti

Nu har jag precis sett klart min film, hade inte fått voodler och blev jag förvånad ? nej. Såg på en annan film i stället taken heter den har sett den innan men den är otroligt bra verkligen! Nu ska jag sova, match imorgon mot snöstorpnyhem ska vara pigg. godnatt

hjälp mig finna dig igen som förr

konstig kväll linnea kom hem till mig vi mötte upp cornelia och daniella det var mysigt då mycket snack men sedan träffade vi killarna då blev det skit är typ as allergisk nu också. Ligger i min säng lyssnar på musik samtidigt som tv:n är på brevid mig kvarteret skatan nu ska jag logga in på msn kolla min hotmail och se om jag fått voodler men det är ju knappast troligt. Open it.

gårdagens köp

pyjamas linne+shorts , h&m 149kr

midjekjol, ginatricot 250kr

klänning/strandklänning, h&m 99kr
hårklämma, glitter 27kr

dagen

så himla knasig dag med linnea skratt tjaffs bråk och ändå haft så himla kul. Nu är jag hemma väntar på äckelmat vill ha grillat har inte ätit det i år och man känner hur det luktar grillad mat ute å vad sugen jag blir. Efter maten kommer linnea hit och vi ska gå ut och träffa cornelia och daniella bra kväll kmr det bli iaf puss.

en skiva, en cd skiva


godmorgon

hoppas ni sovit gått det har iaf jag. Sov hos linnea inatt och hon hade tydligen inte sovit så gott för jag hade uppnat fönstret någon gång i natt för ni anar inte hur varmt det var och det var omöjligt att sova i den värmen men linnea hade tydligen vaknat i morse av att hon frös men då hade jag redan varit uppe och stängt fönstret. Var i halmstad med cornelia igår vi åkte dit med tåg efter skolan köpte inte så mycket ens blev så besviken när dom as fina shortsen från monki inte passade men jag kan fota det senare såkommer det upp. Jag och cornelia kom ner till halmstad vid 3 och då fick vi fråga lite efter vägen men vi hittade till stan, vi gick i affärer till kvart i 6 kanske då satte vi oss på donken och åt. Sen var jag hemma vid åtta. Då mötte jag upp linnea så var vid brasan och träffa lite folk mysig kväll och dag igår.

RSS 2.0